Complete


******

Ett tag trodde jag att jag hade mist honom...
Men han kom tillbaka och han var nog lika lycklig som jag var av att se han igen!
Jag vet inte vad jag hade gjort utan dem!
Ni är mitt allt båda två
Utan er är jag tom

******


Trist



Beslutsångest i mängder har jag! Jävla trist e det..
Ibland är det faktiskt så att det händer alldeles för mycket i den här staden. idag ska en del på 36 crazy fists o jag fick inge jobb där så där blir inte jag iaf.. Ett par band b.la. Weakening spelar på belsepub. Yankeecars har partay o spelning, Division of lara Lee spelar på sticky dit typ de flesta skall. det sistnämnda har jag aldrig hört men kan tänka mej de lirar nått najs. Weakening har jag ju praktiskt taget lovat att se för sisådär 3 månader sedan.. vet dock inte om det gör så mkt om jag bryter det då jag inte hört från "skägget" på 2 månader.. men jag lovade ju?...  jag är inte den som gärna bryter nått jag lovar... yankeecars vill jag till o spana in loud n proud, men det ligger ute på industriområdet på hisingen.. o jag vet inte hur man tar sig dit o kommer inte känna en kotte där.. o samtidigt som jag funderar på allt detta så är jag otroligt nog lite sugen på att bara dega i soffan.. men samtidigt har jag inte lust för att sitta ensam ikväll heller..  Blä för beslutsångest!



Vild och vacker



Barnsliga komplimanger
rinner bort som vatten på en gås
inget överflödigt snack om känslor
att jag kreverar är det ingen som förstår

Du är din egen spegel
har svårt för trender svårt för religion
men så lätt för att skratta
när du inte vässar dina klor

Du är vild & vacker vill ha mer
du är vild & vacker

Har försökt att visa har försökt att tala om
men varenda gång vi träffas ångar du fram som ett bowlingklot
Det var knock i första ronden sen blev inget mer sig likt
du är så cool men het som elden
gillar att fightas med dynamit

Nu blire snart dags för en kall o go bira, day 2 av helgens 4 dar!

För snygg för Pop!

Jomenvisst serrdu!.. men sen är ju inte popnissar så jävla heta alla gånger heller;)

Den här veckan har varit bra Händelserik. Helgen den var ju sådär flummig som många andra helger jag brukar ha
Sjukaste kommentaren blev nog från i söndags:
"Du är söt.....Du är vacker.... Jag vill våldta dig!"
Där blev jag faktiskt änna lite skrajjsen men ack så jag garva på samma gång... så pass så jag tror han blev lite förnedrad.

Köpt Lägenhet
I måndags fick jag höra beskedet... lägenheten är min... Jag har nu altså köpt en etta på 31kvm. Oj, var typ mitt svar.
Så jag blir alltså kvar här i gbg? ah jag började ju undra det iaf.. men ja 1-2 år lär jag nog bli det ändå, e inte riktigt klar med stan ännu... Men hemlängtan har jag, o både sthlm och london hade ju faktiskt vart lite ballt o testa på också.. men samtidigt, jag har redan folk som dregglar efter att få hyra den i andrahand.. och sälja hoppas jag inte skall bli något problem? Den är ju faktiskt både större och billigare än en vanlig studentlya!
Jag kommer halvera min hyra, vilket känns otroligt underbart! Det innebär ju faktiskt att jag borde kunna resa lite mer än vad jag kunnat sedan jag flyttade till denna lya ;)
Men jag börjar faktiskt se fram emot att få rusta upp min alldeles egna lilla lägenhet, blir de ingen bil så får det ju bli nått jag kan sätta klorna i iaf;)


Annars har veckan inneburit skola och Jobb!. varit hemma 21.30 vareviga dag och har en dag kvar nu.
Tisdagen hade sina Bravader.. Gick skit bra på jobbet som Eventbokare och jag blev övertrött och extremt tjötglad och ringde upp Erika vilket var riktigt trevligt.. så najjs att hon har mottagning i det nya huset nu :)
När vi hade pratat i en sisådär 2 timmar så får jag veta att Markus är påväg över... och det var ju riktigt najjs det med för både han o jag var visst tjötglada.. Men jag skulle ju upp 5.45 så  kvart i ett var tanken att han skulle dra men han svansade snabbt tillbaka o förklarade att han har ju körförbud på bilen och det står FYRA polisbilar precis vid min infart.

Polisspan i Kortedala
Så nyfiken som man är springer jag ut på balkongen o kikar.. ja se på fan, 4 jävla bilar står där. 20 meter från min balkong.. Sen så börjar bilarna att köra iväg en efter en med släckta lampor, men bara runt "greggan". en bil stannar här vid mej. och jag lyckas få med mej Markus till att bli lika nyfiken som jag, vi började fantisera o undra om de såg oss o tänk om de trodde vi hade nått med saken i fråga att göra.. så då började vi gömma oss bakom blommorna medans vi kikade ut (ja det var spännande och vi var lite övertrötta) Efter ett tag så insåg vi då att de låg på span på nånting vid greggan. vart visste vi inte men jag lyckades höra kommentaren "Ställ dig där borta du så komer vi ta han snart".. altså en kille? ;) efter nån timma kom en  ambulans.. inga sirener o inga lampor den heller.. men vi fick ingen klarhet på vad det var. det hela slutade med att vi såg en konstig liten lastbil som kom körandes från greggan med bakdörren öppen och lös som en strålkastare där inuti.  Vad var det egentligen? men tillslut kom polisbilarna tillbaka och de och ambulansen körde tilslut vidare vid 03.11



Men ja inte fan kom vi i säng efter det, då var vi ju så övertrötta o ännu mer tjötglada så då satte vi igång o prata tjej/killproblem vilket är riktigt najjs att kunna göra med en kille som faktiskt inte blir avundsjuk när man nämner en kille som inte är killen ifråga... :) men bra trött var jag, och missade halva skolan och dagen på jobbet innebar nästan en blinddate i borås HAHA my god.. jag börjar känna mej som en riktig säljare!

En fredagkväll i Göteborg

jaha, då var det helg igen och jag lyckades få pengar över. när jag fick veta det så började ju det direkt att rycka i ölhävararmen. o precis i rättan tid fick sms från rockbaren om gratis tacobuffé.. mmm taco *homerdreggel* tänkte jag.
av ens luimp drog jag iväg ett sms till malin som i vanliga fall inte brukar kunna vara så random pga barn svara direkt med glädje! vi bestämde oss för en myskväll med gratis tacos o nån bira.. blev änna lite annat än så:)



19.00
vi anländer till Rockbaren, vakten kontrollerade mitt leg och sa att.. "nämen du lyckades också" jag tar det som en komplimang, tänk vad ung jag kommer se ut när jag är gammal;)
stöter på Malin direkt o börjar snacka förhållande.. ja jävlar det där med tvåsamhet har en tendens att innebär problem.
Efter en stund går vi upp till övervåningen o tar oss en tallrik tacos.
Jag då som är en fattigman lever gott på gratismat ville ju såklart ta en portion till o där står en man o "doppar i grytan"
Jag säger skämtsamt "hey ta en tallrik du"... det gick vist han igång på så jag smet iväg lika snabbt därifrån.

Strax efter det kommer två typer som Malin kände... yay.. trevliga människor, en Kg o en.....eeeehnamn?...
ja iaf så var det väldigt trevligt o jag var tvungen att köpa en bira till, ställer mig i kö vid baren där det står en mupp i skinheadtröjja o skallen lika så. han tittar på mej o frågar vad jag ska ha.. eeh en öl?... o han påstod att han skulle betala den.. artig som jag är, eftersom jag inte vill ha nått med han o göra säger att jag kan betala själv.. men ikke.. andra biran blev gratis o inte behövde jag säga nåt mer.. jag bara gick tillbaka till mitt bord o såg glad ut...
Ja så började kvällen o sen blev man ragglig o allmänt ja.... det skiter vi i nu

02.00
Vid två tiden blev jag faktiskt väldigt trött, alla heta killar hade dratt nån annanstanns!?
så jag tjatar med Malin att vi ska kila trotts jag får mitt typ femte ragg efter mig som strongt vill ege mej massage..
inte ofta jag går ifrån en massage men ja vad gör man.. o vettefan altså, han påstod att han sett mej många gånger förut på rockbaren.. ja det kan ju stämma men för typ 3 månader sen?`o jag har aldrig sett männskan!?!?!
I allafall kommer vi iväg, går o köper en hamburgare me pommes på hedengrillen o malin hinner med sin buss exakt på minuten.. o jag själv fick traska en bit från heden ner till Brunnsparken

Göteborg By night

Ja, Göteborg är en väldigt fin stad....Fast väldigt jävla sketen med.. .. när jag gick där med min hamburgare i handen så jag hur vattnen i ån rann sakta med sina små små vågor som rörde sig i vattnet. det gav en djup känsla av lugn.
När jag gick där sakta med smärtan i fötterna av mina nya skor hörde jag samtidigt taxibilarna och de olika danshakens dunkande musik. en kille skrek till sin polare att de var tvungna att skynda sig till vagnen,, o en annan dude sprang allt vad han orkade.. för att slippa se detta tittade jag på det lugnt guppande vattnet igen.

Vid kungsportsplatsen luktade det gott av grillad korv och fioltanten har otroligt nog flyttat ställe. Ikväll var hon vid kopparmärra istället för kompassen. Hon kommer knappast ihåg när jag och ett gäng drog igång folkdans 03.00 en natt till hennes musik. Men hon spelade en av mina favorit folkmusiklåtar så jag var tvungen att gräva fram några kronor till henne och jag fick mig ett belåtet tack tillbaka och jag kände mig snäll även om hon säkerligen har mer pengar än vad jag har.

Gamleport var lugnt men  man hörde dansmusikens bas dunkandes genom väggarna och jag gick vidare mot kompassen och lyckades fastna med hela skon i det enda lilla gallret som finns på hela gatan..... lyckat...
tre killar komenterar mej och jag spelar med....flummig som jag är går ju inte det att motstå.. det visade sig att de var från sthlm och hade åkt ned för  "turistmässan"....ehrm aldrig hört talas om!?!?

De fördrev min tid tills vagnen kom o vi sa hej då... på vagnen däckade jag tydligen och av en ren slump kommer en kille som jag var för trött för att ens se ansiktet på o väckte mej vi Kortedala torg...
Han undrade vart jag skulle!.
Kände han på sig att jag borde gå av där? Kände han igen mig? why sån randomslump med fullträff? han bara gick vidare efter det, o jag såg han inte ens gå av?!! Jag hade velat tacka honom men jag var för trött för att ens förstå vad som hände... det kändes nästan som en dröm!

Mitt bland skiten så finns det faktiskt något vackert här nere.. men något jag undrat hela kvällen:
Varför är folk så deprimerade för?
Livet har bra saker att erbjuda
Det gäller bara att se och ta för sig av det goda


*******************************************************************************************************

Idag blev jag hög...På Ånga!

Ja, så var det faktiskt!
Vi höll på i godan ro och meka den där jävla Huyndaien idag igen. Å medans pojkarna fick stå vid huven så klättrade jag in i bilen och skulle starta o gasa o kolla skiten inne i bilen.. Helt plötsligt började det lukta som fan, okej att den där bilen luktar i vanliga fall för att avgasröret är pajj.. men sejtan vad det lukta så jag var tvungen o fråga om det luktade lika illa hos dem..
"jaja det gör det" fick jag till svar så jag sitter där i ett försök till godan ro igen, men fan efter nåra minuter trodde jag att jag skulle kvävas eller nåt.. jag klättrar ur bilen o kännde hur musklerna var degiga o jag kände mig lite lätt groggy...
Vafan sa jag o undrar hur jävla mycket avgaser hon står ut med när hon kör (trodde ju då självklart att det var från avgasröret då bruden har kommenterat att det brukar lukta avgaser i början när hon kör) men se där då hade vi tydligen inte dragit åt bränslefiltret tillräckligt som vi bytte igår..
Så ja där hade jag suttit instängd i en kupé med full blås på luftkonditioneringen som hade fångat upp bensinångan från motorrumet.. ja hey o hå, jag var inte fullt ordentligt brukbar den närmsta timman kan jag säga!
Å vilken huvudvärk sen! att folk sniffar sånt där helt frivilligt!?



Back in business again

Bwah, vad gör ett dregg hit och dit egentligen?
Jag har sovit på det och har nu ny energi igen (hade dock velat sova liiiite längre)
Men Dags att ställa sig upp med rak rygg igen och stå emot världens frestelser!

Lyxproblem

Mina problem anses av andra som "Lyxproblem"
Känner mig en aningen kall i själen faktiskt

Do I Believe In love?

Kärlek vid första ögonkastet är aldrig något som hänt mig, intresse ja det kan finnas men kärlek?
Kärlek för mig är något stort, något som betyder.
Okej jag har lyckats få några cepekänslor men vad betyder dem egentligen mer än längtan?
Nu är jag less, jag vet inte vad det skulle vara för speciellt med mig förutom att jag försöker leva mitt egna liv.
Jag vill göra det jag vill och försöker förverkliga mina drömmar... men det är det väl flera som gör?
Så jävla speciellt vacker är jag faktiskt inte... så förstår inte..
nu ännu en gång har jag i stort sett förlorat ännu en "vän", han vinkade av mig efter ett trevligt kort samtal. Jag blev lite fundersam på de pussar han försökte ge mig som bara hamnade i pannan... men när jag satt där på tåget fick jag svaret:

"Jag gillar dig åsa o jag e ingen kompiskille så du vet det aja så du vet!"
Jag anser att han inte kan gilla mig, har träffats 4 ggr? varav 2 är ca 10 minuter.. vart skulle han mot förmodan lyckas gro några känslor? Första ögonkastet påstår han... Desperat efter förhållande påstår jag!

Hur många är det som faktiskt har varit kär vid första ögonkastet? vad betyder en sådan kärlek egentligen?
Jag är less och hävde ur mig....I dont believe in Love.... Då började jag dock undra Gör jag verkligen inte det längre?
Min dröm verkar svåråtkomlig och utan den är jag bara rädd.. förhållande? nä, kan ett förhållande verkligen vara bra och hur länge varar i sådana fall ett sådant? Allt jag levt igenom och allt man hör runt omkring sig är så ofta avundsjuka och irritationer...är det vad man faktiskt vill ha?
Jag är nog inte riktigt redo för en relation just nu, tror det är som en snubbe jag träffade på en hållplats sa en gång. Man måste vara singel halva tiden man vart i ett förhållande.. alltså skall jag vara singel i 2 år och två månader för att sedan känna mig redo. egentligen återstår det väl att se, kanske dyker den "rätta" upp men fram till dess, why bother?
Är bara så jävla less.... Vad är det för jävla känslor folk får för mig?


Tänker

Jag vet egentligen inte varför jag sitter och funderar just nu. Tankarna är blandade och ursprungliga från olika kommentarer under helgens lopp, och kan ha att göra med att idag har jag varit singel ett helt år i streck för första gången på 5.5 år!.

Vad jag har kommit fram till under detta år är att:

*Livet är inte så hemskt som många tror och det blir verkligen som man själv gör det till.
*Att tänka positivt gör så att man oftast får som man vill.
*Det finns ingen anledning att lägga ner mer energi på någon annan så att man själv inte orkar med sig själv.
*Varför lägga ner allt man själv tror på för någon annans skull?
*Ensamheten är inte alltid så farlig som åtminstonde jag trodde att den skulle vara.
*Människan går fortfarande inte att lita på till hundra procent.
*Det finns bra mycket vackert här i världen, trotts dåligt väder och idioter till människor emellanåt.
*Jag älskar verkligen att resa!

*Jag har lärt mig att jag vill göra mer i mitt liv än att låta det passera snabbt utan händelser.
*Jag har även lärt mig att kroppen inte orkar med allt som jag egentligen skulle vilja, och att den behöver ses över ibland.


Saknar

Jag saknar för tillfället den magiska kvällen vid sannegårdshamnen med solnedgången
och saltvattnen som skvalpar mot bryggkanten.
Den där okända trumpeten som med sin ljuva stämma bröt tystnaden.
Jag saknar Häggen som luktar så gott.
Grilloset som doftar när solen är framme.
En kall cider i gräset.
Saknar min skinnjacka och solbrillorna,
Saknar mina Skor!
Vinden som susar genom håret
Jag saknar Kviberg
Jag vill titta ut över staden, andas den ljumna vårluften och se livet röra på sig nedanför mig
Jag vill blicka ut över havet, höra vågorna skvalpa och känna saltluktens doft






Haft en bra helg?

- Diana - säger:

haft en bra helg ?

ÅsA - sthlm säger:

ahdå.. lite för lite vilt till bara fast fredagn var ju cp...

ÅsA - sthlm säger:

hells angels söp ned mej!

- Diana - säger:

hahahahahahahahaha

- Diana - säger:

sånt kan man bara höra från dig!

ÅsA - sthlm säger:

HAHAHA

ÅsA - sthlm säger:

e det så?

Jo visst fan har jag haft en bra helg! fly från vardagen är det bästa som finns, och träffa syrran

Och tydligen så saknar folket mej i gbg också.. Weirdos!

Han: fan drömde om dig inatt å så va du inte här när ja vakna

Jag: va?

Han: jaja drömde om dig sötnos

Jag: nämen fi fan

Han: joruuu fan va bra vi va

Han: älskling? somna du?

Jag: haha my good!  du har ju flickvän

Han: ja men hon e i vardagsrummet å hon bryr sig inte iaf, säger puss å massa sånt te folk te höger å vänster

Han: ja vill knulla dig bara en gång snäääälllaaaa

Jag: ujujuj....nämen va fan
Han:
du e ju så het baby

Jag: skämtar du med mej?


 


MetallicA


Då fick man än en gång se mina livsgudar! Kan inte uttrycka i ord hur mycket detta band har betytt för mig genom mina helvetiska barnaår... att få se dem live ger mig rysningar långt in i benmärgen..av lycka då!
jag trodde vi hade sämre platser än vi hade, trotts det nästan var längst upp.. men av nån cepe anledning så lyckas jag igen.. Niklas bytte sin ståplats mot min sittplats bara sådär, mit hjärta bultar och jag kände "JA JAG SLIPPER SITTA"..kutade ned fort som fan för trapporna o ut på planen o inser att scenuppbyggnade kändes helmuppig. de skulle börja om cirka 3 minuter och jag försökte bestämma mig vart jag såg bäst.. det var knökat de tre första raderna så det var svårt att ta sig fram te staketet.. men utanför det var det gott om plats men fan, jag såg verkligen ingenting!
jag stod där tre låtar sedan tog jag ner min heder och begav mig upp till sittplatserna igen...

Men för första gången i mitt liv njöt jag av att ha sittplats.. det är ju iofs första gången jag verkligen inte sett ett jota nere på planen!.
men uppifrån var scenen hel cool och de körde relativt bra låtar.. Jag är bra nöjd iaf!
Kvällen slutade med att jag o niklas skulle ut o bärsa, men resultatet blev att vi snurra omkring i sthlm o kom te fel gator o hela faderullan.. inte mkt bira men ändå var vi ute till halv 3!

 

 











Nersupen

Jag har inte vart med på maken... När niklas med vänner lämnade mej på Kellys så invarderade 5 dudes från Hells angels och Prospect och en brud mitt bord.. sen jävlar blev jag knall o bang och vettefan hur jag tog mig hem!
jag vet att jag mötte tomas på tuben men däremellan!?!
Jag skrev mängder av pinsamma sms o vad jag sa till Mikael i telefonen förblir ett mysterium. men det jag ändå garvade mest åt var ett sms till Niklas:                                                                                 En dude som tydligen faschinerade mig

sajtan ja jag bleu ttojtakt nerrtrepewm av hels angejs iaf
jag dog av skratt imorse när jag såg det och vi luskade ut att det betyder
"satan jag blev totalt nersupen av hells angels"

Vaknade av ett muppigt sms imorse av nån okänd....VEM?
"Do not feed the horse"
"Huge like a horse"

Vad menas?

Haha... Ja så kan det gå med sprit hos den lilla damen

Accidents och Volbeat

Idag har jag anlänt till stockholm igen :)
Skyndade mig till syrran för att sedan dra vidare ut på söder och träffa bettan på Gröna Jägarn..
Bettan hade fått för sig att jag var en lugn liten flicka men si där så fel man kan ha.. nänä lugn jag? vart då nånstanns? miss wild and crazy tog ca en halv öl tills första mannen kom fram o hoppades på att jag hade pratat med han...hmm fast jag gjorde ju det fast jag sa inte vad han trodde..
Tjötade lite livenation o aeg o grejjs o sen drog vi vidare till Fryshuset o jag insåg... FAN JAG HAR BLITT GAMMAL e ju riktigt massa år sen sedan jag var där sist!!
Men anlände till arenan och inser att satan vad backstreetboys fjollor det var där... oh my jag som ville röjja!
ja flickorna med vita linnen klagade på att det var trångt, de såg ingenting och så skulle de lyckas hångla på tredje raden med runt 1000 pers som vill röjja! Fan hångla på men då ska man fan va beredd på att få en tand utslagen eller nått inte så o tjöta om att alla andra ska ta det lugnt.. FUCK Konsert.. stå plats..= RÖJ!
gaah Tjejjer är allt jag har att säga! Killar är inte alltid så mycket bättre men i sådana här lägen skäms jag över att jag är tjej!.
Fick mig i alla fall några trevliga handslag och slag i ryggen för att jag var med och drog igång lite moshar.. HAHA :)
men lite irriterande är det allt att folk ser mig som så liten..!?

Jag gick bakåt när konserten närmade sig mot sitt slut och hoppades på att hitta en trevlig mosh att bråka runt i och si där såg jag en med ett gäng biffiga killar.. jag spände tjurhornen och sprang rakt in i den och killar stannade upp tittade på mig och typ tänkte "oj en tjej nu får vi lugna oss" så bara blev det lugnt vatten där.. jag blev lite grinig o försökte buffla på dem lite smått tills de insåg att fan jag kan mosha :)

Så jävla liten o klen  är jag inte.. i alla fall inte i en publikmassa.. Så det så! :)















Jag vill ha en fet raggarballe med ketchup på!

Jaha jag fick en raincheck på min dejt, han hade repat lite för mycket o var helt slut. Jag hade kommit ut på kellys och träffat Nara och Linn med roomie :) Vi hade det ju helt underbart med göra historier lekar som i stort sett bara handlade om kukar och fisar, och lite "jag har aldrig" leken... Å vadå jag den enda som inte gått ned på en tjej? vafan vad ska detta betyda ;)
Snackade om lite första "dejten" och Nara kom fram till att
"first you go to macDonaaalds and eat somethiiing then you go to the park and then holding hands holding hands...så la jag till.. then you found some buskage and jump in it and do it.. men nara ändrade tillbaka till Holding hands holding hands then you go to see some movie and there you givin him some blowjob! sen kommer jag inte ihåg hur dejten skulle sluta.." men det var Naras version på en perfekt första dejt ;)

"Jag vill ha en stor fet raggarballe med senap....
"nej nej jag gillar inte senap
"men okej då med ketchup på och lite bostongurka med majonäs
"nej nej inte en massa äckligt på, gillar inte bostongurka
"okej då.. Jag vill ha en stor fet raggarballe med ketchup på!


Träffade på Emil med dejt och bestämde att vi måste ta o bärsa nån dag framöver :)
polarna drog vid 10 och jag hade inte lust att gå hem till en inpackad lägenhet utan tv och data för den håller på att tapetseras om...äntligen.. men iaf så hade jag spanat in en dude under hela kvällen och tillslut kunde jag inte hålla mej..
jag sa hej då te de tre filurerna oc´h gick fram till snyggingens polare och sa:

"Tja asså eran polare är het som fan och jag blev precis ensam, får jag slå mig ner eller?" svaret blev "ööh ja visst".. tror pojkarna var lite chockade över mitt otroligt pinsamma sätt att agera på men det lättade efter att vi satt o tjötade ett tag o jag tror inte att de ångrade deras beslut.
men världen är bra liten.. Niklas då som han hette bodde i kortedala och spelade i bandet fredag den 13e som jag såg för ett par veckor sen och nobbade eftersom de spelar kängpunk men överväger sedan nån vecka tillbaka om att se dem igen om någon vecka.. och inte bara det, Hans första kärlek e bruden jag tycker är het i klassen över mej.. och den andre duden ja han hade ju tamejfan gått i samma grundskoleklass som pkKålle.. världen är läskigt liten tycker jag!

På vägen hem Fick jag och Niklas vänta i 20 minuter vid centralen och där var det en vit tjock gubbe med en klängande svart brud efter sig.. och de hade en svart man som talade engelska efter sig.. jag tyckte det såg allmänt läskigt ut o såg ju helt fel o trodde bruden var asiat och tänkte att han hade skaffat henne där.. men så förklarade då den här niklas att den svarte mannen var hallick och bruden "horan" gubben skulle troligtvis bli robbad när de anlänt dit de skulle.. och satan vad han berättade varenda liten detalj.. läskigt o dela vagn me sånna creeps men nu kan jag säga:

Jag har sett en Riktig Hallick på 11ans nattvagn påväg mot Bergsjön!
...Å där i närheten bor man...

Ja si där ser ma

Idag av någon muppig anledning känner jag mig ganska ensam. fattar inte varför för imorrn rullar livet igång en vecka i full speed igen.

Pizza

Nä nu borde jag sluta äta all denna gratismaten! Jag blir ju fet!...

Kreator



Ja idag var det Kreator, vi blev en halvtimma sena i schemat och de satte mej ensam i garderoben!!!
satan vad det kändes i fötterna..Aldrig behövt stå ensam i garderoben förr och nu fick jag det.. cirka 350 pers och hälften gick in o ut in o ut.. röka, hamburgare röka igen (med jacka) så jag kan bara säga.. my feet is killing me!
men förutom att jag inte fick gå in o se banden, fick ju höra iaf. så var det faktiskt bra skojj ändå. folk var trevliga, tjötglada och varenda en verkade vara väldigt kåta! Fick mig ett nr av en dude som bara var tvungen att gå fram till mig o säga vad han tyckte om mig.. haha oh my han kör min stil liksom.. till och med 2 gubbar försökte verkligen få mitt nr, men de var långt ifrån att se tillräckligt bra ut för att få ett nr så det kunde de glömma, men ja de försökte ju i alla falla *haha*
en dude kom fram o frågade hur jag helst skulle vilja bli tilltalad, han drog massa exempel.

Hej vackra flicka
Hej sötnos

Hej älskling
Hej gumman

etc etc.. han visste att om han hade sagt något av de tre första så hade han åkt på en nit (dock inte av mej, slår inte killar som är så mkt större än mig) :P och det sistnämnda är ju ganska nedvärderande.. han har ju rätt i det men vad vill man då bli kallad? mitt svar blev att jag nöjjer mej med ett "Hörrö... Du"  Samma typ berömde mig för att jag vet hur man använder sin kvinnlighet... haha okej? menas hur då? ska det vara en komplimang eller?

Men det var fan inte najjs o va ensam där, kroppen värker och jag har trampat i glas o skit.. Åkte på disken sen igen o fick bära in "cykelställen"...Men hade nog halva inne på en dude som var med i eller bara roddare med banden.. sejtan vilken heting det var! Men fick mig lite gratis pålägg o lite yoghurt som blev över så nu har jag frukost här hemma igen:)
blev kvar till 2 och missade min dejt på rockbaren så nu får det bli nån annan gång som jag ska bedömma duden som stötte så hårt..haha
Nu kallar sängen på mig! gonatt mina vänner

RSS 2.0