MetallicA


Då fick man än en gång se mina livsgudar! Kan inte uttrycka i ord hur mycket detta band har betytt för mig genom mina helvetiska barnaår... att få se dem live ger mig rysningar långt in i benmärgen..av lycka då!
jag trodde vi hade sämre platser än vi hade, trotts det nästan var längst upp.. men av nån cepe anledning så lyckas jag igen.. Niklas bytte sin ståplats mot min sittplats bara sådär, mit hjärta bultar och jag kände "JA JAG SLIPPER SITTA"..kutade ned fort som fan för trapporna o ut på planen o inser att scenuppbyggnade kändes helmuppig. de skulle börja om cirka 3 minuter och jag försökte bestämma mig vart jag såg bäst.. det var knökat de tre första raderna så det var svårt att ta sig fram te staketet.. men utanför det var det gott om plats men fan, jag såg verkligen ingenting!
jag stod där tre låtar sedan tog jag ner min heder och begav mig upp till sittplatserna igen...

Men för första gången i mitt liv njöt jag av att ha sittplats.. det är ju iofs första gången jag verkligen inte sett ett jota nere på planen!.
men uppifrån var scenen hel cool och de körde relativt bra låtar.. Jag är bra nöjd iaf!
Kvällen slutade med att jag o niklas skulle ut o bärsa, men resultatet blev att vi snurra omkring i sthlm o kom te fel gator o hela faderullan.. inte mkt bira men ändå var vi ute till halv 3!

 

 











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0