Praktiken har börjat

Jag är nu uppe i karga norrland!
Tog lugnt en dag med mor för att vila ut för att vi kom hem sent efter en resa som gick bra men var lite påfrestande i mörkret med feljusterade extraljus, regn, dimma och svart nyasfalterad väg utan streck. men lite mys med fika i Mariestad och en Burgare i Mora. Katterna var lite pipiga från och till men mestadels väldigt lugna :)
Gårddagen bestod av rätt fint väder, vackra lapptäcken på träden, promenad i skogen, hälsade på hästarna och träffade grannarna runt om i Trostebacken :)
Började lite lätt med sovrummet igen och fick igång far så vägglamporna äntligen kom upp!.


Praktik dag nr 1 gick bra!: skoter startades, damaskbyte på subaru, hjullager på...Citroen?, Hjulcylinder och parkeringsbromsvajer på Cherokee, tittat på lampbyte o bromsjustering på hästsläp, kikat påavgassystembyte på passat, bytt tändspole på en klippo gräsklippare....fungerar fortfarande inte...:) jag har mkt att lära! =)



Last Day in school!

Ja då var denna dagen kommen.. Vg straight i nästan alla ämnen vad jag vet, betygen på papper får vi efter jul.
Det var tungt för oss allihopa o säga hejdå men jag tror nästan att jag tyckte det var tyngst:P
Denna tiden gick så förjävla snabbt och jag tror inte att lärarna ångrade att de tog in mej trotts att jag låg såpass lång tid efter när jag kom in som reserv...
Kom dit en Onsdag fick veta om ett prov på måndan går dit och gör ett Mvg på provet.
skrev två Godkänt resten mvg eller för det mestaa Vg....
Jag har fått folket att skratta och jag kommer sakna dem allihopa faktiskt..
men bra nervös är jag inför praktiken... not ready i praktiken! haha

Svetsläraren Dennis sista ord till mig:
Du vet att snacket går ju om eleverna hos oss på lunchen och du ska veta att
alla pratar gott om dej, ....(en massa fina ord här) det är kul att få vara lärare närnågon är så villig att lära som du.
hela eran klass var iofs kul att jobba med fast vissa av er hade ju mer anlag för att lyckas än andra.. (inga namn nämnda) och kanske de inser det efter hand...


Å tre dar kvar sen bär det av upptåt i Landet igen!

Ha det göttans allihopa// en otroligt lycklig tös

*school days*


It´s My KickAss Life



Ja då var ju en helg till avslutad igen... Och den har vart rätt Kickass ändå!.
I Fredags Skulle jag jobba på sticky o rockbaren.. traskade på ikea o lite sånt på dagen o käkade lite köttbullar med magnus.. mumma var det!.
Sedan blev det alkohol o det droppade tillslut in lite folk hos mej... hälften följde med till sticky o kikade på Totalt Jävla Mörker som spelade...Jag blev lite smått grinig när vakterna sa

Vakt nr1: "men ni har redan en fotograf från rockspot här, en tanig smal liten kille!...
vakt nr2: Men Jag känner igen henne, släpp in henne ändå!


Jag blev lite paff först av att duden är på "mitt dagens ställe" han har typ 2 av 9 ställen han skulle göra.. o inte la han ut bilderna från sticky då heller.. vad e de för en kuf? men iaf, jag blev samtidigt lite paff över att vakterna känner igen mej eftersom jag inte e fullt så förtjust i sticky o e nästan aldrig där!
Efter spelningen struttade jag omkring lite o vimmelfotade lite. o av nån anledning ville folk att jag skulle vara med på bild.. och jag bangar ju inte, tills jagkom hem o insåg att oj jag var ju med på nästen hälften av bilderna =/
Men sticky är som alltid rätt lamt så vi drog rätt snabbt därifrån.

Traskade bort med Micke och Anders till Rockbaren, smet in på dass fort som fan och sen var det igång..
Jävlar vad skojj vi hade.. o kusinen kom också o det var länge sen vi var ute o söp tesammans.. Good Times!
Å Maja må jag bara säga en gång till att det e fanimej en bra brud de!

Det blev mkt fylla, Hångel, allsång och massvis med fotoposeringar *haha*

Grannen Magnus hade köpt en påse chips som jag var så jävla sugen på så jag bjöd med han hem.. han var dock inte så trevligt sällskap då han käkade en hamburgare som jag stekte sen somna han i soffan o var omöjlig o väcka..
där sov han utan täcke (eftersom jag är bra kräsen o måste ha mina 2, speciellt på fyllan för jag fryser så mkt då)
men han sov o sov.. så när jag vaknade KVART ÖVER 11 otroligt nog så vaknade han o tittade konstigt o fråga "varför ligger jag här?" hans första tanke var att vi hade bråkat tror jag, men så var ju inte fallet riktigt..

Lördagen bestod av endabrt redigering hela dagen, pigg o frisk var jag men ack vad bilder det var!
sedan blev det dags för biran igen och det blev bara jag o magnus som fick uggla o tjaffsa om vi ska lyssna på rock n roll eller glam..haha.. Sedan mötte vi upp Maja i stan o drog te Herniksberg och jag insåg att sitta utanför Time i majorna var fan bra mysigt.. må jag göra mer nån dag! haha

Där spelade Sam Rönnbergs (från järpen) o hans band..de var balla faktiskt..REBUKE fick se skottsk kuk av bandet efter också.. vilket dock inte var av de vackrare bilder jag har i huvet...

Ungefär i samma tidpunkt som att vi tröttnade så ringde Pata o undra om vi ville åka Jänkare.. VEM BANGAR JÄNKE O BIRA? inte jag iaf :P så vi hoppa in, magnus däcka å jag drack bira o sjöng med maja runt hela avenyn..
sem gjorde vi en smitare o hoppa av på Rockbaren o drog in sista timman o hade en kick ass time igen..
mötte mattias o hans polare från ånge där.. som av nån anledning bjöd mej på öl.. o vi buggade lite där med:)
vi hade riktig allsång denna dagen med.. o det var hel ballt.. både jag o maja e bra sugna på att starta band alltså..

var rätt ballt med för en snubbe stod o kika på mej bra länge när jag satt o vråla o sjöng, sen kommer han över o presenterade sig som typ producent o nå massa mer inom musikbranschen.. han hade jobbat med hardcore superstar o the haunted o lite sådant... han undrade vad jag var för en som satt med ramones tröjja men kunde hela texten med Def Leppard.... Jag trodde först att han var lite sur på mej som blanda så..
men när jag förklara hur jag börjat med musik o gått igenom varenda jävla genre som finns inom metal/hårdrock etc så titta han på mej o sa...
FyFan Du är faschinerande.. så jävla bra.. fortsätt såhär!

haha.. jag vågade inte riktigt visa min glädje då så jag höll tyst men damn det värmde så innihelvete :)
Förutom detta så råkade jag eller nån annan trampa på min fot med en trasig klack (altså jag?) så nu har jg en fin liiten prick på foten som det dock rann en del blod från.. blev lite chockad änna, men kännde ju inget... full?

Å egentligen skulle jag ju vart på Diamond Dogs o jobba denna kvällen efter Henriksberg, men med mitt snurriga minne så glömde ju jag minneskortet hemma idatorn... Grattis!
Men jag träffade förresten Tommy/tomas på Henriksberg och det visade sig att han brukade jobba på Henriksberg så han presenterade mej för de lite "större" personerna och gav mej ett godkännande om att få fota där sen framöver.. *yay* fan vad jag kirrar grejjer åt rockspot altså ;)
Men nu jävlar har jag skrivit av mej.. Jag hade bra jävla Sparka röv skojj o Både Cindy och Maja e änna så jävla skojjsiga att supa med! går inte att ha tråkigt med er ;)




Hay n Hey


fyllesnack

ja en fylla blev de trotts att jag är pank... två jänkerundor blev det med!.. träffen nån musikbusiness dude som var faschinerad över mej o mitt musikintresse...fixat godkännade åt rockspot på henriksberg idag med:)
fast det får ju bli efter jul det med.
¨å en kyss fick man men hem gick jag allt ensam!
å nu var jag nog trött så bra var nog det.. natt natt o hey n hey

varför så fin?

jag måste säga lite..suck..
Nu när äntligen en fin kille har börjat på skolan så ska jag snart ut på praktik. en vecka kvar på mej.
idag satt jag ute i gräset o solade mig medans jag läste lite teori om Lh Jetronic.
hans klasskompisar satt vid ett bord bakom mig.. han kommer ut ser mej och sätter sig bredvid mej o tjötar lite grann..
Hela dagen förgylls när han pratar med mej jue.. det leendet, gah jag kan smälta!.
å idag hade han med sig sin veteranare.. Dodge Aspen.. lite för ny för min smak men den var bra fin för det lilla pris han hade gett för den ändå.
så nu har ja gen vecka på mej att flörta till mig ett namn eller nr... lyckas jag? det återstår att se..

Annars har jag mest bara struttat runt idag, Satt tillbaka en drivaxel, startat igång en bil med startkablar.. och sist men inte minst.. jag fick löda fast en bult :D weehoo!.. nån minuts jobb och jag blev överlycklig.. haha :)
men nu var det ett tag sen så var lite skakigt.

men ja nu är det ca 1½ vecka kvar tills jag ska åk ahem till norrland o bosätta mej där...
börjar bli lite nervöst faktiskt.









**********************************************************************************************

8/9-09
8 september blev jag Moster och lilla Kotten föddes 13.41
En söt liten tös! :)


YEEHAA

Ja jävlar det tar aldrig slut. det bara rullar på! o inte är det dåliga spelningar hit och dit heller!
Nu är det snart lugna livet för mej då jag snart drar till Åre och stannar där i tre månader!. Ska ändå bli rätt skönt fast jag kommer väl få krupp, men som tur var så kan jag ju roa mej med att kika på amon amarth i oktober =) Livet i sommar har bestått av Hank williams spelning i Köpenhamn,  U2, AcDc, Koffin kats, Frantic Flintstones och massvis med hejdundrandes bra musik!
Helgen kommer aatt bjuda på Coffinshakers och troublemakers.. Supa och Jobba =)
*See Ya there*


RSS 2.0