Blir alla tjejer Objektifierade?

Objektfunderingar
Jag trodde aldrig att en som jag skulle bli ett objekt. Trodde det bara var blonda, smala, storbröstade tjejer med stringen uppe i nacken som blir klassade som ett objekt. Jag är inte klassad ett objekt men jag börjar känna mig som ett.
Jag kan gå överallt: Gymet, Ica, Runstavsbacken, Spårvagnen, stan och framförallt Krogen. Jag undrar lite händer detta alla tjejer? och får jag ta denna skiten för att jag är glad och social? I sommras blev jag en aningen irriterad på att aldrig kunna prata med folk  för att de stirra i urringningen så i flera månader nu har jag haft heltäckande t-shirt på mig, men det spelar ingen roll. I vanliga fall brukar jag inte bry mig så hårt, brukar oftat vara roligt och visst är det snyggingar så blir man ju bara glad :) men när en bil kör efter en o smygfotar mig och när jag har helt osexiga träningskläder på mig och blir medbjuden till bastun så undrar jag Varför? Varför är så många killar så äckliga?


Gårdagen
igår var jag på en riktigt bra Mustasch spelning träffade på ett par snubbar jag alltid ser på krogen och insåg att fan de är riktigt trevliga! träffade även på en dude som kände igen mig (ovanligt? nej) han var tydligen en kompis till snubben som hade bjudit ut mig till krogen när jag jobbade i garderoben på Dark tranquillity, vilket jag nekade men jag fanns visst i minnet. Denna dude hade visst pratat om mig också o kommit fram till att ja min kusin Cindy känner en tjej paula som tydligen känner denna kille och hon är även bekant med mig. världen är bra liten!


Mustach  Mustasch
Lillasyster


Jag och Manuel går in på Gotebar och redan i kön känner jag igen en kille som jag verkligen inte kunde placera förrän senare när han kom fram o tjötade och vi insåg att på fyllan delat nr hahahaha.
Där inne är Mustasch Ralph en riktig gentleman o tar tag i min hand och kysser den och går vidare :) jag träffade Andreas som jag inte sett på ett halvår, han presenterade mig För NifelheimPelle och den ökände BAJSMANNEN!! hihi. jag har träffat Bajsmannen i egen hög person! han påstår att han aldrig betalat en fylla under hela 30 år! förutom fålle så har han bara druckit slattar! han var rätt sjukt så jag kan gott o väl tänka mig att han kan ha gjort mycket av det som sägs även om mycket skall vara rykten.
Det var rätt segt på Gotebar, mycket äldre men det var ett bra psychobilly band som spelade som fick igång mig lite och jag shejkade lite med ett par tjejjer men var ju så lite folk på dansgolvet så alla stirrade ju *läskigt*
Andreas var knas under hela kvällen, han var glad av att se mig samtidigt som att han bara stack och ditchade mig hela tiden, när han skulle dra fick jag veta att han skaffat tjej som tydligen blev pissed som satan om han pratade med mig... suck... *får en liten tår i ögat av detta*
Träffade även Charlie som hade med sig sin såkallade kk, han mer eller mindre bönade och bad om att få gå in på dass en snabbis.. men vafan? är jag en jävla slut lr? jag insåg också att hans såkallade kk verkar ha känslor för honom för hon blängde rätt surt på mig *suck igen*



Men Snälla pojkar finns också
En timma innan stängning kom en för ovanlighetensskull en schysst dude fram och vi tjötade lite tills han insåg att han var tvungen att dra och han stod där med 6 gratisölbiljetter som han då gav till mig. lilla jag kan ju knappast drick upp så mycket öl på 45 minuter så jag vände mig om skådade ett gäng killar och gick fram och sa "tjenare är ni ölsugna? här har ni, jag kan inte dricka allt detta själv" sen vände jag mig om och gick.
Ena killen kom fram och var överlycklig och tackade mig, detta värmde lite - jag kände mig snäll:) men även här hade jag inte gått utan att bli omärkt, efter 30 sekunder kom kommentaren "dig känner jag igen"  eeh, inte igen.. vart då ifrån? kom det ur min mun. han hade tydligen lagt märke till mig på Inflames när jag fotade.. jaha ja si där ser man.. sedan kom resten av gänget och tackade hjärtligt och ville skåla! snälla pojka :)

Lämnad på BK
strax efter detta kom en annan dude som försökt prata med mej hela kvällen och mina polare hade dratt så why not tänkte jag?. vi pratar om just ingenting till en början sen benämner han mig "sexig" inte som slitztjejjerna eftersom jag är lite överviktig men till skillnad mot dem har jag en personlighet som är jätte sexig! *eeeeh*? men jag kom rätt snabbt fram till att jag verkligen inte vill ha något sexuellt umgänge med honom och jag trodde att han godtog det för vi ändrade ämne. när stället stängde så frågade han om vi skulle gå o käka något, jag var ju vrålhungrig så why not?
Han var vegan men jag tvingade med han på Burger King ändå, först trodde han nog att jag skulle pröjsa hans strips men hallå? jag e en studerande brud som inte såg ett skit i duden.. no way.. så helt plötsligt tvärvände han och insisterade om att han skulle pröjsa.. why not, gratis käk liksom?
vi satt o snacka ett tag tills han började komma in på hur mycket han fantiserade om mig naken, jag sa rakt ut att han var rent kocko. han sa själv att "jag vet att du inte vill ha sex med mig men kan jag inte övertala dig?" verkligen inte. han surnade till lite o sa lite saker sen avsluta han med "trodde du ärligt att jag ville gå ut o käka med dig bara för att snacka? Nä fan vill du inte ha sex så går jag nu"
Jag blir lite chockad att han inte ens käkar upp men han fick dra och en tjej som satt med värsta bratzgänget frågade vad jag hade gjort för att få sådana elaka kommentarer och även där så började hennes manliga vänner o köra vidare "haha ska vi in på dass lr?"

Här kände jag mig väldigt ensam faktiskt. jag brukar väldigt sällan göra det men ikväll kändes det som att jag fick stå ut med en hel del och på detta har mr.stalker något "problem" han vill tala med mig om och går inte att göra  på fyllan eller över sms... jag är så jävla rädd att han skall kläcka ur sig att han är kär, jag vill inte höra detta ordet! inte av han och inte än! jag har redan dissat han så många gånger så jag vet knappt hur jag skall göra för att få han o fatta, enda rätta är iofs bara att säga "fuck of leave me alone" men mitt problem är att jag är för snäll :(

När jag var klar gick jag därifrån och hörde ett "Åsa" bakom mig, vänder mig om och får se norrmännen! fatta att jag blev glad, vi tog taxi hem och jag sov väldigt gott i ca 3 timmar somnade om och sov 3 till. Nu sitter jag här och funderar på om jag är alldeles för snäll? Kortedalaborna verkar dock tycka att jag är surig och irriterande medans Andreas tycker jag är för öppen så det blir farligt för mig. Kan man vara för öppen? det är ju inte så att jag går och pratar om alla mina "problem" med okända människor på krogen, jag säger Hej, pratar oftast om film eller musik. igår pratade jag och bkditcharen om Bajsmannen och jag är för öppen?
Jag börjar bara känna
"Förlåt för att jag är glad och social, inte meningen att ge er äckel där ute några "vibbar" som jag omedvetet sänder ut. Jag vill ju bara gå ut och se folk"


 
Bra psychobilly band


Toa!
Supporterbar eller? :)



Ensamhet kan vara härlighet

INSTÄLLT OCH MASSA PLANER

skottland och dess härliga arkitektur blev inställt tyvärr, får tänka positivt och tänka att jag då faktiskt har lite pengar denna månad då, inte mycket altså men såpass så att jag troligtvis kan supa till lite till helgen, o det tackar man ju inte nej till alla gånger, dessvärre blir fredagen ensam till att börja med. Men som Diana brukar säga "äsch e la inge problem för dig? du hittar ju alltid någon" så jag får la hoppas på att jag har tur igen då. Får billigare öl på Gotebar med biljetten, men borde ju använda vipkortet på RockBaren så vette fan vart man tar vägen sen, återstår la att se.
Lördag blir dock fartfylld med att fira Lindas 18årsdag så det blir både nyblivna myndiga och tanter med i leken, Gretas here we come sup ner mej rejält så jag kan vara med och dansa ;)



Jag blir alltid en gladfis med bira i hand

Slayer

Tord är en ängel och lät mig ta med en polare, vilket blev Anders sedan gav han oss två biljetter till Slayer.
Det kändes som att det var på tiden att se dem och det var ju inte en direkt dålig spelning det blev heller:)
Jag satt änna och fotade ett tag, eller mer eller mindre hela spelningen, och jag är faktiskt väldigt nöjd över bilderna.
Efter detta gick jag otroligt nog ut nykter på rockbaren och träffade Kalle med mates, jag kände mig dock rätt seg och tråkig men trots detta dansade vi omkring o sjöng allsång ändå.







Inflyttningsfest i 2an

Jaja, blev lite mycket folk, en salig blandning blev det med. men jag hoppas de flesta hade trevligt iaf:)
dock slutade den inge vidare då jag tjaffsa med min kusin, men förstärkare blev söndersutten (går nog att bonka till), all min platta öl är slut.. mysterium som alltid jag bjöd 3? kanske räckte med det iofs.
men sen min mat!!! jag e ju pank så det räcker och blir av, måste folk rota i skåpen o käka min mat? tur jag själv äter så lite nu då så det som är kvar kommer räcka ett tag till ändå men, folk.. fråga gärna..
Och vem drack Amaryllis?, stänkt över halva sovrummet ju? hmm vad hände där inne egentligen?



suck....

Jag kan inte ändra på mig, jag är som jag är.
one fucked up party animal, dont like so fuck it, right?

...Hemlängtan...Ibland så bara saknar jag









...Jämtland...

Norrland, med de milsånga sträckorna av skog och den oändliga tystnaden.
Man riktigt hör när vinden susar genom trädtopparna,
Eller när drivsnön dansar över skaren.
På morgonen när solen sakta stiger upp över bergstopparna
Och visar den gnistrande frosten på kvistarna så vaknar fåglarna
till liv och hoppas på att du har hängt ut mat till dem.
Man kan riktigt se hur domherren burrar upp sig för att behålla
värmen mellan sina fjädrar.








Nu är det dags att få ur mig allt...Och det förklarar ju det hela



The Question from a broken heart

Ja ikväll blev det att jag började grubbla lite, som jag iofs gör väldigt ofta men ändå, detta får väl bli mitt första blogginlägg som jag för övrigt funderat på länge dock inte orkat med, men ibland måste man ju kanske följa strömmen också eller?
men nu är det ju så här då att även om han till största del är helt glömd så har det alltid funnits en undran.. Varför??
idag fick jag veta av rykten som iofs inte behöver vara sanna, han var otrogen samma dag som han gjorde slut.. för mig är det faktiskt inte en tvekan att tro på detta då jag råkade få tag i hans tfån o såg ett par sms av en ny kontakt som hette "nånting jobb", tyckte aldrig att det hela stämde så letade dock upp numret (dumt av mej egentligen, men vad gör man?, jag är ju tjej:P) och fick se detta namn "n..... p...." ett tag trodde jag iofs att de kanske var ett uråldrigt par som delade på tfånen men när de sedan blev vänner på facebook så insåg jag att detta var ju faktiskt en gammal classmate... som förövrigt det nu är omtalat om att han knulla på dass...

Visst jag hatar otrohet och har alltid sagt att man borde göra slut om man ens funderar på att vara otrogen, Men nu hann han vara det innan han gjorde slut vilket jag blir lite pissed över, men det värsta av allt är att han blånekade när jag faktiskt trodde att det var så det låg till.
Det värsta med detta är att jag ångrar att jag inte stod upp den där första veckan och bara nita till ungen... han som så många gånger bad mej att lita på honom, han fick veta från allra första början att jag aldrig kunnat lita på någon..  och nu lär det nog vara ännu svårare att göra detta.. men när jag nu fick veta detta så känner jag ändå bara att här kom mitt efterlängtade svar som jag undrat över så länge!

...Varför är folk så rädda för att berätta sanningen?, det är ändå det ända rätta och så det faktiskt ligger till. sanningen kommer dessutom nästan alltid fram på ett eller annat vis. att folk aldrig lär sig? jag undrar liksom, sårar sanningen så mycket? och är det inte alltid värre att få höra den av någon annan? Jag förstår inte att det skall vara så svårt...
Won derings
Visst hade vi det väldigt bra till en början och även sen från och till, men sen levde jag nog i en bubbla som jag aldrig förr levt i. Efter mycket grubbleri och betänke tid så undrar jag varför jag ald rig tog mod till mig och tog steget till att göra slut, jag var riktigt nära på hans student men hur elak är man inte då? och han var rätt bra den dagen tillslut;) så jag ångrade mej...igen... att folk faktiskt såg det utifrån utan att jag märkte något, egentligen gjorde jag iofs det också men jag tvingade bort tankarna.. han var nog aldrig bra för mig.. att jag aldrig förstod, mina psykolog samtal handlade endast om hans beteende och jag blev alltid sur för att han nästan jämt var tråkig och hellre ville spela tv-spel. och mina vänner förstod inte hur jag stod ut med ilskan jag ibland kunde känna.

Jag kan inte förstå mej själv som faktiskt lät mej själv stå där i köket, leva som betjänten på fester och "hämta en öl".. Jag får ju faktiskt skylla på mig själv och som min jobbarkompis sa "jag har aldrig förstått mej på tjejjer som bor kvar hos killar som te.x slår en" okej nu slog han aldrig mej men det är nog faktiskt lite utav samma sits.

Jag fick engång höra att eftersom jag levt med att plåga mej själv på olika vis och jag inte har varit van med lycka tidigare i livet så dras jag till det som inte är bra för mig, jag har alltid v etat vad som är bra för mig själv men det tar emot att göra det.. varför undrade jag? för att du känner dig säker i det dåliga, det är en tillvaro du är van med... låter rätt sjukt faktis kt men det värsta e att jag tror det stämmer.

At last, My summary of it all
När jag satt där Längst ned i botten av livet så för första gången i mitt liv fick jag tanken! *Antingen så kan jag fortsätta att leva här nere eller så tar jag mej ett jävla kliv och se det vackra med livet* som faktiskt är det som hållt mej vid liv tidigare
Jag valde det sistnämda, jag åkte hem och hade The time of my life! och vill verkligen aldrig hamna där nere igen!
Jag skall också försöka att inte vara så blåögd och tillåta mej att leva som en betjänt med fotboja utan att se det igen!
Även om jag på ett sätt ångrar de ungefär 2.5 sista åren så tack vare dessa år har jag träffat på ett par underbara människor som jag inte ångrar att jag träffat och lärt känna!..

Jag vill aldrig igen glömma
hur vacker hösten faktiskt är när löven skiftar färg från gult till rött, Hur mysig snön är när den puderlikt faller ner på marken, Hur goda kakor är, hur vackert ett leende är, sommarens härliga gräs, det knastrande ljudet man hör när man går i snön en minusgradig dag, Solen som speglar sig i ett stilla blankt vatten och främst av allt hur roligt man kan ha bara man själv vill!


RSS 2.0