Last night in Jämtland


För denna gången iaf!. å tiden den rullar..
klockan är 02.00 snart o jag är nykter! så detså
Lekt rövare i Åre med erika o elliot idag.
käkat pizza med mor o far
pratat lite el, faser o proppar
träffat lena och kitte!
haft lite mysigt skitsnack me grannen
och ridit i den otroligt vackra naturen med min like...kolis :)
vad han än gör kan jag lägga till "precis som mej"
 vi avnjöt naturens höjder i solskenet
bara tittade ut drömmandes..
å jag älskar nog verkligen norrland
där kan man få va för sig själv en stund




Nu orkar jag inte mer!

Nä... nu orkar jag inte mer, strul hit o strul dit jag kanske får ta o börja ta me ett tält i packsäcken istället..
Jag är ett svin ja jag är väl det, Jag försöker vara så snäll som jag bara kan men att få skit från olika håll hela tiden! Nä nu ere nog! inte ens jag kan bita ihop hela jävla tin!. Ja jag älskar öl, ja jag är vild o galen och ja även jag är bitter många gånger o mer verkar jag bli!..
Att en människa kan sänka en annan så jävla hårt som hon!.. ååh tårarna bara sprutar när hon sätter igång.. fattar hon inte att allt hon säger är så jävla hårt!.. allt jag gör är bara fel. jag är för fet, jag klär mej fel, jag umgås fel, jag lyssnar på fel musik, jag är dum som inte går klart förskoleutbildningen eftersom det var hennes yrke! Å jag är ju dummast i världen som valde Primrose på gymnasiet, å konst o form vad är det för skitutbildning, å även om jag är för fet måste jag trycka i mig alla kakor som finns på bordet å gärna mer än så för själv vill hon ju absolut inte göra det för då blir man ju fet å onyttig, jag e sjuk i skallen som tar mej råd till att resa å dummare unge än mig finns ju inte för att jag gillar att dricka VATTEN till maten, det kan man ju inte göra, du har alltid druckit juice å det ska du göra nu med!,  Å nä jag har ju aldrig hjälpt till hemma fast det är jag som har julstädat vareviga jävla år, jag som hämtat julgran, jag som åker till skroten med vagnslass med skit för att få ordning någongång så folk får plats.
Jag som fick lära mig tvätta laga mat o leva ensam o ta hand om mej själv som Unge!. jag är ju bara en svinig unge som aldrig gör någon nytta mer än att bara roar mej. å tjänar pengar nä det gör jag ju aldrig, jag bara lever på familjen... Å jag har ju all tid i världen å jag är ju bara 23 jag kan inte ha nån jävla kroppskada trotts att jag har haft knäskada sedan jag var 12, en ungdom kan inte vara skadad det finns liksom inte!.. Och jo vi älskar dej åsa men altså... bla bla bla bla bla...
Men det är ju så bra att du har blivit så öppen o framåt nu men du kan ju inte vara så! och nä du kan ju inte vara lugn o trist heller!.
Å jag är ju tydligen kocko som inte kan använda en symaskin (ja jag har symaskinsfobi), jag lever ju i nån sorts fantasivärld för det kan bara inte gå dåligt att använda en symaskin (men erika är ett levande bevis, symaskiner och jag det går inte), å varför ska tvättmaskinen krångla för dej, det har den ju aldrig gjort för din mamma (nä inte alls det har den visste)
Å du måste ju äta yoghurten för den är inte min alltså måste du äta den.. "ah jo de kan jag väl göra då fast det är mammas o jag gillar inte lakrits" ja inte får du ta av min yoghurt iaf å du måste ju äta! "suck.. ja mormor jag äter väl yoghurten då!"
Och ordagrannt så ska jag Gå o sova i trappuppgångar.. tack tack...

GAAAAH jag vill bara ställa mig o skrika igen, slå till någon på käften hårt som fan men jag slåss inte så nej..jag bara står där o tar emot skiten... tårarna kan spruta o jag får ändå massa skit! sparka inte den som ligger ner heter det väl?
ni kanske tycker det här är mesigt, ja visst.. men tänk er själva att sen barnsben eller nej för fram till jag var typ 4 så var ju jag jätte söt, snäll o go.. jag hälpte alltid till å jag var ju så mkt med mormor, å sötare barn fanns det ju inte.. synd att det inte är så nu... tack vad det värmer mormor... å varför ringer jag aldrig? ja va konstigt, när jag väl ringer vill du inte prata mer än 2 minuter! skit kul... även om det är småsaker så får man höra skiten jämt o ja jag e inte ensam om att bli ledsen arg o less.. hela släkten tycker tyvärr lika dant även om hon faktiskt är bra snäll på samma gång MEN JAG ORKAR INTE!!!

Varför är jag det svarta fåret? varför vill hon aldrig inse att jag faktiskt gjort mycket. å har jag städat finns det ju inte ens en susning att det är jag som har gjort det.. asså fan vad jag skriver ointressant blaha för er som läser men jag kräver inte att nån ska läsa detta! jag är en skrivare, jag är en grubblare å jag måste få ur mej!
ÅÅÅH......Jag orkar inte!


**********************************************************************************************************************************


För att komma till något annat så kan jag ju fortsätta beskriva hur svinig jag är!.
fick besök av mr.morgan och miss.Akvavit igår! blev redigt däng o bäng dansa nästan på bordet (det var bänken för att vara exakt)
Levde lite wild style, kom hem te  bejka fick snefylla.. trodde jag var lite irriterad.. jag var visst arg!
vaknade av smärta i foten, å kom ihåg att jag gick barfota av fotsmärta på natten.. jag hade ju 10 cms klackar, de kan ju kännas men vaknade av värk i tån insåg att jag skärt högerlilltå, och det ser ut som att någon har gått med typ osthyvel o skärt ovanpå mina tår!... WTF.. blåmärke på benet..like usual.. o Jag å viktor som gick innan bejka mot g3 från stråket kom dit en halvtimma efter henne trotts att hon ändå hunnit gå in på både brunkulla OCH the Rock... Vad fan gjorde jag på vägen upp till G3?  å snefyllan bejka det var inte meningen... Jag vill inte snefylla.. jag kan ju nästan bli farlig.. vill inte,.. dags o ta en paus nu...  15 augusti då ska jag dricka! vettefan om jag kan hålla upp när stefan kommer till gbg
men iaf en gräns på EN gång i veckan! thats it for me! Jag borde börja baka igen.. Nån som vill ha kaka? jag bakar du äter! just de, de me.. ölkaggen må ner.. Gymmet next week here i come!

//miss Black sheep

å jag saknar mina kärlekar.. maoui och simspon jag saknar er.. jag vill gosa, jag vill busa jag vill leka med er!!
jag vill krama er o säga att jag älskar er! Ni och kolis är det bästa jag har! Ni är mitt allt!... jag önskar jag hade kunnat ha
med er över allt!

....

Ta reda på fakta innan tack


I´m a Drifter

Jag tror jag hittat en förklaring på mig själv, lite creepy.. men jag tror det är sant.. min största dröm har alltid vart att bo i en husvagn eller husbåt o resa runt mer än vad jag gör nu, bo ett år på ett ställe hitta jobb o flytta vidare när man tröttnat.... Jag kan aldrig sitta still, och har aldrig gjort det, jag e ju uppväxt på tåget liksom. o jag tröttnar lätt o de e sant jag stationerar mej bara när jag har en anlednig.
Å de var ju bland de tråkigaste o mest stillasittande jag gjort ;) undrar vad som får  mej att fastna nästa gång,
Kan en köpt lägenhet få mej att stanna? näe.. jag reser ju som en tok ändå! livet är för kort för att bara sitta och stirra på samma gamla vägg dag ut o dag in! Erfarenheter finns överallt där du minst anar det..
Alla har något att lära någon annan.
Det är nog det som är så kul med livet :)
***

A person, with no real place to call their home. They wander from place to place, sometimes looking for something. Sometimes becuase its the only way to get away from everything that made them become drifters in the first place. We all have our reasons for it.

Drifters move from place to place...once their problems catch up to them, or they've had what fun they can get out of the place they are at, they move on again. They are but simple wanderers, for whatever reasons they have to be one.

Some consider them bottem feeders, just wasting everything from everyone else. Hobo's are often considered drifters. They may be homeless, but hobo's can't get around, or rely on themselves, thus they go to homeless shelters. A drifter may not have a home, but they are self reliant. They live alone, and have to rely only on themselves.

Only when they find a reason to stay somewhere, will they no longer be a drifter.



Grubblerier

usch vad beslutsångest man kan ha.. när jag är i gbg då längtar jag upp o nu när jag får chansen till att vara här uppe i hela 4 månader så börjar rädslan krypas inpå... fan det händer bra mkt skojj nere i gbg i höst.. massa grymma spelningar o födelsedagskalas o ståhejj.. iofs händer de bra mkt i sthlm med, å dit e det ju inte så jobbigt o ta sej en helg.. blir som tillbaka till mitt gamla liv o jag må ju iofs se kotten också o de e ju bra! men jag har ju bokat london resan från gbg med.. undra hur länge praktiken är... men den var ju inte sååå dyr så kan ju ändra o ta den från sthlm.. usch.. längre flygresa, jag dör ju nästan av hjärtattack på planet..  jag vet att nästa gång jag flyger får jag INTE glömma mp3spelaren iaf.. för de där motorljuden vill jag inte höra!

men grejjen e ju den att jag får nog lägenheten uthyrd och jag kan nog ta bort csn lånet om jag bor här.. hade ju vart riktigt gött de..
o stället är litet o säkerligen skitbra.. fan de tar ju in bilar, 4hjulingar skotrar, mc, släpvagnar och tydligen även vädligt mkt motorsågar hahaha.. men jävlar det är ju mkt erfarenhet.. å hur mkt orkar jag stojja på kvällarna efter att mekat hela dan?
skulle ju faktiskt va gött med extra jobb med men de sa moas peter att de inte borde va nå problem inne i åre..
o me min cv borde de inte vara så mkt problem om jag tar tag i det.. men fan.. iofs linn drar ju utomlands, markus flyttar säkerligen till skåne.. men ni andra då?.. å kroglivet.. ska jag te o må bli nykterist när jag är här eller;) näe de får bli te o styra upp någe när man tillbringar så lång tid här uppe isf.. arrangör e ju också en dröm de;)
näe fan mkt grubblerier.. mycket jag vill å inte räcker tiden till! men... bara jag som kan svara på hur det blir å jag får ta o grubbla vidare ett tag till..

babyboom

huff.. Alla är kära hit o dit..ååh jag är så kär i den.. o nej jag är så kär i den där istället.. åh nej vi gjorde slut buhää.. å nämen nu är jag glad igen för nu har jag hittat mej en ny.. hur fan lyckas folk?..
 Ibland känner jag mej bara så jävla känslokall o undrar om det är någe fel på mej själv istället. HAHA..
Å vad är det här med o skaffa barn.. asså visst de är söta små och helt underbara, men nu redan? Kan vi inte ha lite roligt en liten stund till? :)

//Miss Biatch



Love My K



Jag kan inte mer än att älska min Kolis av hela mitt hjärta!

Han är den ballaste duden som finns, å han ställer alltid upp.. Allt från mina djupaste deppressioner till att busa tillsammans med mig när vi båda är på humör.. han ställer alltid upp, visar sin missnöjdhet klart o tydligt om så skulle vara.
Jag bara älskar honom.. Kan inte glömma den dagen när jag knappt kunde kliva ur sängen för att jag mådde så dåligt, jag bara stirrade i taket... det enda som fick mig att tänka på annat var att få ligga där i gräset bredvid min allra bästa vän.
Han buffar på mej när jag är ledsen å han busar med mig när jag är glad.

Idag var jag glad, det var han med... han är ju så pass duktig o snäll så att han brukar stå still medans jag hämtar grejjer.
men inte idag, idag började han o vandra iväg lite sakta med örena framåt.. när jag kommer ifatt han så ökar han takten o gör ett skutt o springer iväg en sisädår 10 m.. jag kan inte sluta garva för han ser så otroligt söt ut.. o när jag ser han igen där bakom kullen så tittar han upp vänder sig om och man verkligen ser hur han ler mot mig o följer mig tillbaks igen.
Å när vi e ute o rider så gör Morsan nått så roligt så jag sitter där barbacka i en uppförsbacke o måste stann pållen för att jag garvade...jag garvade så jag ärligt grät.. ibland hörde jag inte ens skillnad själv om jag grät eller skratta.. men oj så roligt det var!  jag höll på att halka av hästryggen hahahhahhaha fy fan så mycket har jag inte skrattat på lääänge!...

****

Kolis min bubbe han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta... Även Pandora trots våra dispyter hit o dit men hon är en bra dam hon... känns hårt att se att hon börjar bli så gammal o stel som hon börjar bli nu...

Jag vet inte vad jag ska säga men ah nä fy fan underbar dude de där!! 10 år tillsammans nu, synd jag inte funnits där så mkt på sistone bara..




Kåt o Våt!

Jag har åkt muskelbil!!!
Dodge charger 68 i all dess ära!.. helvete det bara rann i brallan ju!..




Thunder



Fan vad det åskade idag.. okej jag brukar tycka det är mysigt med åska, men man har ju vart med om lite smällar o när man har sett vad som hänt här på gårn sen det senaste nedslaget så ser man verkligen vilka krafter blixten har! det är läskigt men wow så ballt.. att det kan ske liksom.. jag har ju alltid vart intresserad av naturens egna fenomen men det var länge sen jag blev så begaistrad som idag =)

vi sitter o käkar lite tacos, jag kom på den fina idén att faktiskt bjuda in mormor o rune o det urartade sig väldigt bra faktiskt:)
jag hade velat sitta ute i trädgårn men det började mörkna när vi började v ara klara med maten, så jag går ut ställer mig o känner att jo fan visst kan vi va ute, vänder mej om ser en svart himmel mot årehållet.. ångrade mej där o dukade inne istället..
medans vi äter hör vi första mullret o vi tittar ut o ser att det inte bara är mörkt mot åre längre.. det är klarblått ovanför oss men runt åt alla håll e det kolsvart o vi räknade ut att det var tre åskbyar runt omkring oss o det kom bara närmre o närmre..
när vi väl var inne i Epicentrat så var det inte tyst en sekund ens.. det blixtra o mullra hela tiden! å jag var livrädd så jag höll på att skita ned mej men jag kan ju inte håla mej, jag drog på mej stövlar o kom me den smarta idén "nu är jag jordad" ;)
haha.. sprang ut me min kamera o började fota lite å var totalbegaistrad.. adrenalinet höjdes men ändå ville jag inte gå!.. (så som jag alltid gör, livrädd men man e ju så nyfiken)

sen dog kameran så jag sprang in o e fortfarande helfaschinerad.. pappa plockar fram en gammal batteriradio o drar på lågfrekvenssignaler så vi lyssnar på varje nedslag... ballt som fan! men jävlar undra hur mkt som har tatt stryk av dessa nedslag..

Ballt vare iaf! höll på i typ 2 timmar



Started out with nothing and I still Got most of it Left


Idag har jag äntligen satt igång o tapetserat! det känns jävla grett, typ som att jag kommer kunna sova gott inatt:)
förstår inte riktigt, jag e typ fortfarande trött o sleten men jag går o lägger mej halv 1 o vaknar runt 5 tiden o är egentligen tillräckligt pigg för att kliva upp, fast de skiter jag ju i o blir ännu tröttare när jag väl vaknar! men nu känns de att jag arbetat lite så det ska fan bli gött o sova idag hoppas jag!
Tapetsera var lättare än vad jag trodde till och med. gruvade röven av mig för att få massa skit av far min men de visade sig iaf att med Easy up så e jag bra mycket bättre.. kant i kant I know my shit :)
En vägg kvar nu iaf sen äre bara te o dra om alla elledningar som tog typ halva dan att dra loss idag haha!.

Vet att några av er kanske undrat vad som hände mej i helgen o hur det är med mej nu men,
Livet idag känns mycket bättre än för nån dag sedan iaf. Känns bra jävla gött att jag lärt mig bita ihop o ta mig ur deppressioner, vill fan inte ner i en sån där jävla grop jag levt i i evigheter igen, de vet jag iaf! å vad kan jag säga?  man lär sig väl något av allt eller? Olycklig kärlek är ju också en erfarenhet eller?
Men att få känna av erfaranheten av att mista sina vänner det är en erfaranhet jag inte vill veta av mer...
Jag kan inte rå för det men satan, ere nångång jag lipar så ere fan då!.
 Fattar inte.. trodde inte Jack var en av dem..djup suck.. :( lyxproblem igen å "hoppas du får ett bra liv även om jag inte är vid din sida" FFS vänner är vad jag behöver.. puckon, varför letar alla killar efter förhållanden nuförtiden?
Jag har så grymt många funderingar å jag får fan aldrig några svar!

Men men, nu känner jag knappt igen mej för jag har insett att Coldplays nya skiva e förjävla skön, men jag hör nån likhet med U2 i den så det är väl därför jag fastna för den.. eller ja jag har väl egentligen mest bara fastnat för "life in technicolor" mene hittils har de andra vart bra med..

Å jag måste bara få säga det! Seasick steve.. fy fan vad förjävla bra han är.. många tipsar om låtar eller band så jag gör det idag jag med! dags å sova Hey å Hey!

Seasick Steve
Förjävla bra


Livet är bra Hårt ibland!

Well I'm broke, lovesick, and driftin'
and I've done a lot of hard, hard livin'
Livin' on the road
and seein' how it goes
I grew up fast and it shows

Cause livin' the nightlife
is where I belong
and drinkin' with the drunks
who don't want to go home
and it's hard, it's rough
but I can't quite get enough
Oh I'm doin' the best that I can

Well I'm broke, lovesick, and driftin'
and I've had my share of good men
I once had a good home,
a man to call my own,
but now I'm here drunk and alone

*****





Depression, Missery, and Hellacious fun.





Fan vad Less jag blir


******



Hemma...

Nu är jag hemma i skogen!... Har redan hunnit träffa både Moa och Lars, försökt leka lite datanörd o fixa Lars dator men ska jag vara ärlig körde jag fast, hata inbyggda ljudkort! Moa o jag tog oss en promenad byn runt.. fy fan va efterlängtat det har varit o röra på benen lite!
Tjöta me mor min gjrode jag hela kvällen o har sove så otroligt gott.. sov ändå till 11!!! de ni fan, otroligt de!
Vakna o kom ner te frukost o pappa gillade för engångsskull min tröjja:) Mamma gilla den med så hon satte sej o köpte lite mp3or så vi satt o käka frukost snacka hästar o lyssna på Hank III.... bra morron det :)
Nu tvingar jag me mor min på en ridtur :)
Bra förjävla skönt änsålänge iaf!

If you could read my mind

...STOCKHOLM...

Jag gillar stockholm.. det är en väldigt fin stad!.. när man sitter där å ser solnedgången över havet och stadens vackra byggnader... Jag vet inte men ro i kroppen får jag i alla fall!.. det är en vacker stad! tycker jag då!

Har tatt det lugnt, en HEL dag:) sov ända till klockan 10 o såg en film o somna i soffan.. de ni! jag var nog bra trött tror jag.
Men idag gick jag upp lite tidigare, sov knasigt.. drömde massa mardrömsskit.. tror inte stefans säng e så bra för mej, fick ont i ryggen med!? men men efter det sprang jag iväg till stan och träffade Maja, vi satte oss på ett fik i stan o tjötade massvis.. det var riktigt trevligt! bra tjej de dära:) Lyckades hitta en exakt lika dan kjol som jag hade på mej (som förövrigt var ett antal år gamla) min favorit kjol jue! å nu har jag en ny fräsch och åter igen svart istället för urblekt o rosti :)

Sen bar det hem igen, åkte in i kontrollanternas armar men som tur var hade jag använt mig av en sån där sms biljett, dock gjort lite fel (inte mitt fel t.om. JoDo tyckte att bilden visade Ulriksdal inom Zon A) men ja de var snälla o lät mej köpa en till biljett, men ja de blev ju lika dyrt som att köpa ett 24h kort så lite lätt snopet var det... Kom hem o såg en film till som jag inte riktigt förstod meningen med men ja den var väldigt poetisk iaf å det gillar jag ju.. vackert inspelad o fin miljö å sånt där som jag faktiskt brukar titta på ;)
somnade lite på soffan igen.. fy fan va gött de är altså! sen bar det in till stan igen o träffade JoDo :)

så kul o få träffa den damen!
Hon hade fått reda på ett mysigt fik på söder, så där satt vi o jag gillade de direkt när jag hörde att de spelade massa Cash! så där satt ju jag o drömde mig bort i alla fall..
Fan han är redigt förjävla bra den mannen.. eller ja var om man ska skriva korrekt då!

men imorrn bär det av Norrut, Jag längtar som fan men ändå inte.. Känns trögt å veta att det ser ännu mer skit ut än vad det brukar göra hemma. men jag saknar min kolisbubbe nu väldigt mycket så skall nog ut på en liten ridtur imorrn =)

Hör av er något om ni vill ses där uppe! I´m not a banger you know;)

*The ways of a woman in Love*

Powermeet

Jaha jag ska då som jag skrev innan försöka komma underfund om hur jag tyckte att dessa dagar var!
Det var änna lite svårbedömt, jag har lärt mig att åka dit ensam var ingen riktig Hit. Men jag kände som tur var lite folk där sen innan :) Helgen kan nog blitt lite mer trist än beräknat med tanke på att jag hävde bärs o kände faktiskt inte ett skit!! specieltl inte fredagen när jag ordagrannt drack hela dagen.. men nu jävlar blire iaf en veckas paus på alkoholen!
Och så mycket fjortisar var verkligen länge sen jag såg å det är ju mindre roligt :(
Männen var ordagrannt not hot också vilket var ett stort minus.. trodde jag skulle så många polisongdudes men näää..
Men Fina bilar var det iaf gott om så nått var det att titta efter.. o roddarna inkom på fredagen vilket fick mej att hoppa ur kläderna nästan.. Fick åka två impala och en cadillac:)

Fick ju träffa både Silfver och Melinda och bara det är liksom...weeeee.. vad är det 4-6 år sen.. fyfan aldrig mer fotbojja säger jag :)
Blev erbjuden o köra Cadillac med men fan, ska jag ta jänkeoskulden på powermeet? nä så modig e jag inte.. tänk om jag pajjar bilen.. sket bil okej men blank o fin värd massa.. näää.. sen suktade ju öltarmen bra mkt med;)

Men ja.. hur ska jag säga det? det var ju både skojj o förjävla trist ibland speciellt när regnet öste ner!.
Jag kan nog bara säga att åker man dit ett gäng o helst i bil så e det nog mer skojj :)
åh, campingen kan nog va bra skojj den med men dit kom jag aldrig! haha
Å sen nått annat tänkvärt: DONT MAKE ME....be om tändare eller säga hej om jag verkligen inte vill ha duden.. Fan killar.. svara mej, e det alltid en raggningsreplik eller? Förjävla tur att gubbjäveln blev pissnödig i Impalan iaf.. Bye bye änna :)



Äventyr

Nu e jag ute på nya ensamäventyr igen! Efter att legat bakis hela dan, JA JAG BAKIS, en kväll på rockbaren me ina och bejka, sluta me heta män, snygga brudar lr ja en het man iaf, bira o whiskey! Den där jädra jdn slank ned som vatten... Huvva men nu Svettas jag på tåget påväg till västerås och har till uppdrag att ta reda på om powermeet är något för mej eller inte! Man har ju hört många olika åsikter så nu jävlar ere dags o ta reda på en egen åsikt! Tack å hejj änna and wish me luck!

RSS 2.0