Everyone I know, goes away in the end

I hurt myself today
to see if i still feel.
I focus on the pain,
the only thing thats real.

The needle tears a hole;
the old familiar sting,
try to kill it all away,
but I remember everything.

what have I become,
my sweetest friend?
Everyone i know,
goes away in the end,

and you could have it all:
my empire of dirt,
I will let you down,
I will make you hurt.

I wear this crown of thorns
upon my liars chair:
full of broken thoughts,
I cannot repair.

Beneath the stains of time,
the feelings dissapear.
You are someone else,
I am still right here.

What have I become,
my sweetest friend?
Everyone I know,
goes away in the end,

and you could have it all:
my empire of dirt.
I will let you down,
I will make you hurt.

If I could start again,
a million miles away,
I will keep myself,
I would find a way.

Socialsjuk....



Idag hävde jag mig faktiskt iväg till skolan!
 Ringde Moa runt 8 på morgonen o tjötade lite så att jag hoppade på fel vagn:S
Gick som tur var bra eftersom det var 7an istället för 11an, bara att byta i stan. Sedan satt jag i skolan och klarade mej förhållandevis bra utan att ha läst boken:)

Efter det fastnade jag och anders kvar i skolan o tjötade med en massa folk eftersom tydligen båda var rätt socialsjuk idag. men kan ju kanske bli så av att ha suttet hemma i "flera" dar båda två.. *haha* Sedan strosade vi runt i stan ett tag, käkade på donken fick se DarkTranquillity (sångaren tror jag) lite komisk för när jag var precis bredvid honom när jag var på väg ut så började en kisslåt och både han och jag började samtidigt nynna högt på låten.
Lät väldigt komiskt så både jag och Anders fnissade nog lite där. Jag insåg också att jag verkligen inte har nån julstämning alls, allt försvann efter branden som iofs har gått förhållandevis bra.

Hoppas nu bara att allt går på hemförsäkringen! Sedan åkte vi hem kelade med katterna lite och gick vidare och lånade en bil för att sedan hämta Michael på masthugget och roadtrippa ut till "mark". Anders bodde i en söt liten by tyckte jag. Inte såå liten iofs, ungefär som vargön. Så hämtade vi bordet sedan dumpade vi Anders och vi andra roadtripade tillbaks hem igen.
Efter det var jag fortfarande socialsjuk och väldigt pratglad så jag gjorde en chansning och knackade på Hos Diddi, Stina och Emil! Detta var ju då det bästa jag hade kunnat göra för de hade en tacos kvar och jag hade kvidit halva vägen hem om hur hungrig jag var. mumma vad gott det var!
Sedan hjälpte jag dem att köpa en diskmaskin sedan tjötade vi till så att stina gjorde chokladbollar åt oss - Jätte gott:) Jag levde som en kung! Sedan såg vi på tv, de andra gick o sov så det var bara jag och Emil kvar som slötittade lite på Southpark och jag garvade en del åt ordet "bajsmackan"

Sedan pratade jag med Madde på vägen hem och fick lite mer hemlängtan igen! och samtidigt så såg jag ett gäng "undgomar" som bor granne med mej.. ooh.. inte bara Pensionärer:)
 Det var väl ungefär exakt Hela min dag och nu är jag trött med huvudvärk och täppt näsa så nu är det dags att studdsa i säng lite granna!
Natt Natt Sweethearts!

Det händer inte mig...

Så brukar jag och många andra tänka. men se så händer det! Min mardröm blev sann!
Jag har för första gången på 22 år glömt att släcka ett stearin, jag hade även besök och de tänkte inte på det heller.
vi bara vandrade ut i godan ro efter att ha haft en underbart nysig tacokväll med glögg och andra godsaker som avslut, jag tittade till spisen en sista gång innan jag låste men hade inte en tanke på ljuset.
När jag kom hem efter en både bra och dålig kväll på vasastan och sticky så möttes jag av ett välvande rökmoln!
Det luktade och jag kunde knappt koppla vad som hade hänt förrän jag kom in i köket och ser att mitt köksbord är svart, duken är trasig och taket är svart.
jag som redan hade mer eller mindre brytit ihop bröt ihop totalt. så får jag se mina ögonstenar är helt gråa, väldigt glada av att se mej och jag fick sån ångest.. tänk vad som kunnat hända!

Jag började städa upp inne på dass men insåg att jag kanske låter för mycket så bestämde mig för att försöka sova men det gick ju inte alls. försökte vädra lägenheten samtidigt så det var ju svinkallt! och täckena luktade päckel. det gick verkligen inte så jag gick upp och började städa köket. gav upp efter halva fortsatte på dass och de andra rummen så nu är de iaf beboliga. köket är kvar och det ser inte alls roligt ut, såpass så att jag inte vet hur jag ska göra!
Nu sitter jag här och funderar på om jag skall ta och slumra lite och ta köket imorgon eller om jag ska bita ihop o fortsätta utan sömn? och så sitter jag och hoppas att det inte kommer kosta så mycket.

Hu sto å teig, men auga brann som stjärnan om e natt, test dom vårt mårsk, tvo tåra rann



E jamtstårs allht mæ seg
å auga blå som fjälla vår,

Når kvälln å natta veg.
Hu sto å teig, men auga brann

som stjärnan om e natt,
test dom vårt mårsk, tvo tåra rann

Konstant Trötthet



Är det Hösttrötthet eller har jag vitaminbrist av något slag?
Nästan alla är ju trötta den här årstiden men det sistnämnda kan ju också stämma med tanke på att jag får blåmärken av ingenting. Men detta är i alla fall sjukt. i ungefär fem veckor har jag varit såhär trött. orkar ingenting, går hem tidigare och tidigare från krogen. kan stå o gäspa med ölen i hand! Och nu har jag somnat framför tvn nästan varje dag!
Jag har Aldrig somnat när jag tittat på film förut! och verkligen inte varje dag i flera veckor!
Idag tog jag "ledigt" jag har blivit lite småsjuk också och kände att jag verkligen behöver ta en dag med bara vila och lathet,
Jag sov ändå till klockan 12 och var fortfarande trött, enda gångerna jag sovit till 12 har jag varit full och gått och lagt mig 06 på morgonen. jag är chockad över mig själv!
Det blir nog doktorn snart som åtminstonde får kolla mina blodvärden igen, orka ha brist igen :(

Känner mig ändå lite glad idag, tog mig tid och ringde mormor :) hon blev jätte glad, och då blev jag jätte glad.
inte många gånger hon har visat uppskattning till mig men hon tycker att jag har blivit så mycket gladare så nu t.om. längtar hon till att jag kommer upp:) Vi ska försöka ta en längdtur till helgesjön! och jag hoppas på ett sätt att tiden går snabbt till den 19/12. jag längtar så febrilt till att få komma hem, vet inte ritkigt varför men jag ville aldrig åka ned efter sommaren. Jag borde ta och plugga mer här nere nu så att jag får ledigt när jag är där uppe, men jag orkar verkligen inte, men jag borde.
Nu har jag änna lite huvudvärk också och tiden rullar så kanske man ska ta och sova tidigt idag?

Duga eller inte Duga



Jag är så trött på falskhet!
Hur vet man om man duger för någon om personen ifråga aldrig säger något?
Jag är trött på att aldrig veta när man duger.
Kan aldrig folk bestämma sig för att en person är bra eller inte?
Jag är bara så allmänt less på att alla snackar skit men aldrig vill stå för det!
Allt jag vill ha är ett stöd men det är ju tydligen för mycket att begära
Jag är bara så less


December



Jag har Julpyntat i helgen! :)
saknar snön för jag känner ingen riktigt julkänsla, jag är alldeles för trött för att kunna känna någon känns det som.
Börjar bli allmänt less känner jag, nu är det två grannar efter mig (om ni nu har missat det så har jag en dude som jag kallar för mr.stalker) känner mig som i 2½men, och nu har jag insett att en annan dude bor ännu närmare och ber på mina knän om att han inte är lika dan!
Jag undrar om det är vädret eller om jag bara har allmänt för mycket och göra och all den skiten som händer runt mig spelar roll i min trötthet, känns konstigt att vara så här trött, jag brukar inte vara den som sover på dagarna men nu gör jag det och det är riktigt jobbigt, tar mig knappt upp på morgonen och sover på dagarna, inte alls likt mig som brukar sova max 6 timmar per natt... Känns väldigt tungt, Är det såhär det känns att vara trött på riktigt?

Men jag har iaf årets snyggaste Julkalender tror jag, inköpt på Lagerhaus


RSS 2.0