Asshole surfer

Fan rör mej inte jag är less på allt jävla fucking gulligullande

känner mej som en asshole surfer
och jag gjorde nog en vurpa nyss för jag e verkligen kletad i skit!

block block

hmm växa upp.. idag fick jag höra att jag ska växa upp av en som har en miljon i skuld en kille hon kännt i snart 2 månader.. tillsammans tre barn.. aldrig gjort det hon verkligen velat förutom att köpa hus o skaffa barn.. stämmer
bolaget för att hon fick sparken o ber om öppet förhållande för att hon itne kan hålla sig till samma dude..
Vem ska växa upp?? Personen som gör det hon vill, betalar sina räkningar, sköter sina jobb och lever livet utan att ha behov av att vara med en o samma person all the time everywhere o närsomhellst! Norrland gör mej bitter o inte fan gör vissa vänner det bättre!!!..

*river mej i håret o saknar Diana cindy nettan maja o karin som fan*

Beefalo

Ja det blev då en fredag på Beefalo i Åre.. så nu har jag vart där även en fredag o det funkade faktiskt fint :)
Drog hem NilsJohan o hade lite förkröksfilmkväll.. såg Hot Rod som jag varmt kan rekommendera om man gillar sånna där  nördfilmer.
Sen satte vi på Trainspotting oh hell yeah tredje gången jag såg den nu o damn han blir bara hetare o hetare, det är ju bättre än en porno på långa vägar! o den accenten, damn skottland snart kommer jag.. i have to!

så väl inne på Beefalo pimplade vi lite bira o Räkan kom o grabba tag i min axel/arm precis vid spruthålet o där vrålade jag igen! aaaah (hände på arbetsdagen med fast av en granne)
Jag började få lite fläschbäcks o koppla ihop räkan med den sista duden jag tyckte var damnhot förra helgen.. o insåg ganska snart.. oops.. jag som var emot o tycka han var het när jag var lite för alla andra tyckte det... men nu har han ju rockerstyle jue! farligt..

Men så gick Nilsjohan på dass o då såg jag väl ensam o lättraggat ut så ett par norrmänn började ragga upp mej.. visst han var faktiskt rätt najs, lite väl waisted bara..sen började jag tjöta med hela gänget trotts att jag fatta noll av vad de sa... så började en annan att flörta med mej också.. så ja där satt jag me 2 snubbar som båda ville ha mej o såg sotis ut på varann om jag prata me den ene.. haha skum känsla! :P

men sen så vart samtalet..
"följ med mej på hotellet jag e ensam där inatt...
"nämen om jag e här imorrn med så ses vi då?
"nä imorrn sover jag inte ensam på rummet
"men jag vill till trondheim vi kan ses där?
"nä där e det offlimit!
"höh? what why? är du förlovad?
"ja eller ja jag e gift
"BASTARD"

Men kvällen blev gratis iaf, mitt kort var tomt så jag låna pengar av nils johan, vakten tog hand om min öl medans jag gick ut en stund å jag kom in o fick veta att en snubbe hade vält omkull min öl  o där låg en hel hundring som förlåt.. ååh va snällt.. så det var bara till att betala tillbaka o köpa en till ;)

blev erbjuden jobb med.. men vi insåg rätt snart att jag har ju ingen riktigt väktar utbildning så det sket sej.. damn... fan vakten e bra förjävla trevlig altså:)


mr.

ja asså.. alla vet väl typ att jag har mkt vänner av det manliga könet.. inte så konstigt eftersom typ alla har det, o verkligen inte konstigt eftersom jag räknas som en sån där.. halfing.. man i en kvinnokropp har jag fått höra..

men iaf.. trotts detta så tar folk för givet att om jag e ute med en dude så e vi tillsammans.. why?
igår gick jag ut me en polare som jag inte alls e attraherad av what so ever.. not my type at all.. han  e inte het, o han e goddamned boring men snäll.. o jag spana ju in lite snygga dudes o råkade häva ut mej.. ja ni vet hur jag är..
"vafan nu går ju den enda snygga duden från krogen"
den där andra snubben verkade lite stött av det o tänker nu raka av sej håret så han slipper höra sånna där kommentarer.. hahahha.... say WHAT? nerd....


Vaad säger:
men han är MYSIG
grymt mysig

ÅsA säger:
men jag skiter i mysig.. de ska va heta ha stor kuk o va bra i sängen o kunna dricka o ha kul


krogrunda!

Heey.. nu har jag fan suttit inne o degat in ages känns det som!.
kom hem efter en sväng till stan för att säga hej då till syrran o träffa lite släkt.  ringde runt till lite folk i byn o ja
det gick ju som det gick.. jag tänkte att någe måste jag ju göra så jag åkte till en polare o såg på tv. när de sen vart trötta vid halv 1 så kunde jag inte hålla mej.. drog av ett sms till en dude o drog med han till Åre..
önskar jag hade fått i mig lite bira o så men bättre nykter än inget alls!

det var det allt värt det.. black sheep duden var där, log gjorde han sen satt jag o vråla till "alla glada människor ifrån staden göteborg" (LOK) då vände han sig om o log ännu mer.. aaaah jag smalt lite...

sen gick jag på dass o där stod han med, prata med en norsk o vad fick jag veta där.. jo han var ju från Göteborg!! damn.. e han min dröm eller? kock, söt, gillar iaf rock o kommer från gbg! hmm.. men sen så krascha ju det där lite när han satt me nå brudar o typ hångla upp ja iaf en?... men sen sa han hej då till dem o drog nån annanstans :S

men iaf... det var en fin åsyn...

sen kom det ju in en annan dude o satt framför mej o damn han var het.. sen började jag titta lite till o börja inse att vafan den där duden tyckte ju jag var söt i hemlighet NÄR HAN GICK I KLASSEN UNDER MEJ OCKSÅ!!!
ooops.. men han såg ju damn mycket bättre ut nu när han lagt till rocker stilen... men han var total wasted o la inte ens märke till mig..

sen fanns de ju en ännu hetare.. sketen rock n rol dude.. hell yeah.. han kom vid stängning.. gav mej en låååång blick så jag trodde nacken skulle gå av på oss båda.. men han var också bra wasted så han hade nog redan glömt bort mej när jag gick förbi andra gången...
men ändå

Dessa dudes förutom svartstål som e totalt off limit som e typ gift så e de de enda jag sett sen jag kom hit!!
snacka om torrtider liksom.. men damn.. jag måste ta mig ut oftare.. varför ska the fucking taxiresan vara sååååå dyr?


I wanna do bad things with you

Idag tog jag en day off... drog te läkaren o tog en del prover som jag får veta om de visar nått eller inte om nån vecka eller så.
vädret var pangfint.. otroligt vackert, ändå har jag mest bara legat idag, vid 4 tiden blev jag snurrig o illamående o däcka i soffan.. är fortfarande snurrig o illamående o kollade på bipacksedeln o inser att jag har de där biverkningarna som vanligt... =(
men bra skönt e det faktiskt o vila lite vid tvn må jag säga!

Grubblar över att syrran retar mej med att de har en tjänst ledig från 3/12 o framåt i sthlm.. hade älskat det där jobbet... är bra sugen men nu har jag ju mitt hem i gbg

Å nu ere bara två veckor kvar till Mayhem och Aeon.. det längtar jag efter rejält verkligen.. men jag börjar inse nått..
Ante är bra het med en bas i handen.. varför måste exet gå o börja spela i ett av de bästa dödsmetallbanden som finns?.. basterd ;)

Life is about dreams

 

 

 

Vad vet jag om livet egentligen? säkerligen lika mycket som alla andra.
Människan verkar fundera på livet mer än någon annan varelse på jorden. Många djur funderar också men de nöjer sig mycket lättare än människan. Djuret trivs och är glad om de är hos någon snäll med respekt, någon som ger dem mat och husrum och kanske låter dem få göra vad de vill ibland.
Egentligen nöjer vi oss med detta också förutom att det finns en så obegränsad värld för oss där ute.
En människa kan åstadkomma så mycket mer och många strävar efter att få synas medans vissa andra inte gör det.

På sistone har som sagt många pratat om livet med mig och många verkar ha en jobbig tid just nu, även jag men det beror nog på att den mörka tiden har börjat igen. Idag kom snön och jag sken upp lite igen som tur var.
Men medans människan funderar på vad den vill göra utav sitt liv: hur, var, med vem/vilka de ska tillbringa sitt liv så finns andra där för att ställa upp. på sistone kände jag att jag fick samma frågor och jag gav samma svar hela tiden så att jag tyvärr tröttnade och gav upp och fnäste lite för mycket istället.

För mig handlar ens liv egentligen bara om drömmar. Många säger att de inte har några drömmar, jag har varit där själv. helt drömlös och tom. Men en dröm behöver inte vara den allra största drömmen och desto mer man gör i sitt liv desto mer drömmar får man.
Jag och även många andra vet nog att en av mina största drömmar är att öppna en krog, men det är en dröm jag själv inte är redo för ännu för jag behöver en viss kunskap och en hel del drös innan jag kan genomföra denna drömmen. Om jag kommer göra detta det vet jag inte men jag hoppas och jag drömmer ;)


****


Men förutom ens största dröm så finns det dessa små dagsförgyllande drömmarna som oftast är väldigt lätta att åstadkomma, det ses av många som en vardag trotts att det inte är något man så ofta gör..
För mej är vardag när livet blir till slentrian, t.ex: man går till jobbet kommer hem äter tittar på tv, kanske pratar med någon och går sedan och lägger sig.
Man kan förgylla denna vardagliga slentrian med lite nya saker. Är man sugen på en sorts maträtt så varför inte laga den? då har man ju genast fått en liten dos av ro i kroppen.

Ta en fika med en kompis, Gå på bio en dag i höstmörkret, Ta den där ölen man har längtat efter, Längtar man efter någon - varför inte höra av sig? Läs den där boken man kanske har funderat på, Lyssna på en låt som man kanske har längtat efter, Ta den där miniresan man längtar efter, den behöver ju inte vara dyr det är ju hur man gör det. Köp den där tröjan man suktat efter i en månad, etc etc. Det finns mycket nära i livet som ändå kan förgylla dagen för en stund, när man har börjat njuta av dessa kan man börja se sig om efter sina stora livsdrömmar, även dem behöver egentligen inte vara så svåra att åstadkomma!

Jag vet vad jag vill försöka göra i livet, och mer blir det för varje dag:
Jag vill åka till Trondheim, enbart för en liten roadtrip.
Jag vill gå bartenderkurs
Jag vill öppna min krog
Jag vill lära mig svetsa, mer än det lilla jag kan iaf
Jag vill Åka till London
Jag vill Åka till skottland
Jag vill se Loch Ness
Jag vill tågluffa i Europa
Jag vill dricka öl och käka billig mat i Prag
Jag vill gå på jul på Liseberg
Jag vill se Sarah brightman oändligt många gånger
Jag vill bli massör på riktigt
Jag vill resa till Afrika och leva nån vecka i en stam
Jag vill Åka fyllepulka
Jag vill paddla kanot
Jag vill se ofantligt många filmer
Jag vill börja läsa böcker
Jag vill gå på bio
Jag vill på spelningar (jämt)
Jag vill till danmark med Cindy
Jag vill besöka White Trash krogen i Munchen
Jag vill åka i Moseldalen igen
Jag vill övernatta i ett slott
Jag vill åka farfarsbilar och äta sockervadd med min systerdotter

En dröm behöver som sagt inte vara allt för svårt att genomföra men man skall även ha en stor dröm som får en
att försöka sträva efter något under livet!
Så vad vill jag egentligen försöka säga här?
Jag vet att Livet är svårt ibland, det vet vi nog alla men man måste försöka öppna ögonen och faktiskt se det fina med livet, det där vackra och härliga bakom allt det jobbiga....

***
Vi behöver tid att drömma
Tid att minnas
Och tid att nå det oändliga
Tid att bara vara
***
Och för att inte glömma... Fantasi är det härligaste vi har här i livet, för att göra mej själv lycklig så tror jag att älvor, tomtar och troll och andra knytt verkligen finns och jag tycker fortfarande att drakar är det vackraste som finns!

 


Att ha tråkigt är bra tråkigt!

Damn va ledsamt det kan va ibland.. längtar verkligen tillbaka till glädjen, utmattheten, röjjet, musiken o alla
förhoppningsvis glada människor!.
Bejka fick idag stå ut med lite ventialtion, jag ber om ursäkt om det blev för mkt men det behövdes babe! ;)

31 praktikdagar kvar!

black sheep

Såg en fin dude när jag var ute o åt i Åre idag... efter ungefär en timma kommer jag på att det var ju fan en dude jag av nån anledning höll handen med i lördags


RSS 2.0