Happy Time as Hell!


Igår klev jag upp tidigt på morgonen för att börja på lagret klockan 07.00.. fram till lunch stod tiden verkligen stilla, sen klickade jag som satan med en tös kallad Maria.. cheisse jag började berätta om mig sen tog hon över o fortsatte om sig o det var som att jag skulle ha fortsatt prata på.. Satan Lookalikes änna!
Jag  bjöd med henne på Dia psalma vilket inte gick för hon tappa bort sin mobil så jag fick aldrig tag på na när det var dags. :(
Jobbet blev i alla fall pltsligt najs, snackade bilar, tatueringar, sex o killar.. hmmm ungefär vad fokusen på samtal brukar hamna på. Solen sken så man blev bländad när man äntligen slutade, Jag gick över till Malin och fick se deras nya lägenhet och träffa lille Tobiasbebben :) Sedan drog jag med Malin med barnvagn till Max och tog mig en burgare som blev misslyckad.. fattar inte hur jag lyckas.. fick ingen sallad.. vad är det med mej o få felbeställningar jämt?

Sedan var det bara att dra vidare till nästa jobb, göra iordning Garderoben o struttade omkring o tjötade med ljudteknikerna o massa annan skit. sen var det dags.. tempot var lugnt och skönt och massa hetingar.. fan jag må ju ha det bästa jobbet någonsin.. vem mer får stå o njuta av en utsikt av hetingar?

Ljudteknikern var en rolig filur.. vandrade änna in i en blomma för att han råkade kika på oss "ett par vackra brudar" som han så stiligt la fram det.. haha.
Tror jag lyckades få till tre ragg medans jag stod i garderoben utan ansträngning.. haha looove fulla folk man blir så vacker då ;)
 Men det var två dudes som jag var tvungen att stå och kika på en längre stund.. satan vad jag kännde igen dem, och log gjorde dem och jag fattade noll sen på slutet då kom det...

Dem:  du vet att vi har träffats förut va?
Jag:  Eeh ja, men vet inte vart när och hur!
Dem:  På Mustasch efterfesten!
Jag: Asså.. det var er jag bjöd på Öl i mängder?
Dem: haha Ja! varför gjorde du det?
Jag: mjä, fick 8 ölbiljetter, det var öppet en timma te inte fan kan jag dricka så mycket ;)


Sen jävlar stod de o tjöta in ages, trevligt.. men så mkt så chefDaniel inte vågade störa!
Hjälpte mr.Piffe att komma in till sina mates Dia Psalma så han blev så glad över mig så jag blev presenterad som
"Det här är en sån underbar brud, vacker och schysst.. Hon kommer jag komma ihåg bara så ni vet!" och sen tjöta han om att han tänker släppa in mig på alla gig han har i framtiden, metaltown eller någe.. Ja man tackar.. får man la se om han kommer ihåg det i framtiden då?  =)











Men hur som helst.. En dag proppfull med Självförtroendestärkande samtal!. Charlie kåt som alltid var där me sin söta lilla flickvän, En jack från Lindex var också där.. det var ju lite najs:) Thomas var där också men inte fan fick han gratis jacka inte.. han får allt ta o lära sig mitt namn först.. HAHA...

Sen när allt var stängt Tvinga daniel in mig i logen o plocka disk...MEDANS DE PARTAJJAR.... Fuck vad pinsamt!
men men piffen var där så det gick lite lättare.. men jag gav upp, blev ju bara mer o mer disk ingen idé änna.. så jag fick gå hem me en extra kvart betalt igen :)

Då tog jag o ringde bejka och saknar henne lite extra.. sen sprang jag raka vägen till 7sins och där träffade jag på Mikael av en slump.. trodde inte han höll sig där:)
där spelade Horse och Marulk och victor var där och bjöd mig på dans... Det var lite armbrytningstävling vid ett bord, o jag kan ju inte hålla mej därifrån så jag knödde mig in, körde ner armen i bordet o sa "kom igen då" killen garva o sa "ah vesst" o sen ångra han sej o så "fan du är ju stark ju" hihi.. jag blir alltid glad när jag får höra det:) jag är ju egentligen bra klen ;)
Jag kunde inte heller hålla mig ifrån att kommentera ena bruden.. shajjt hon var vacker!.. blev chockad när hon sa "detsamma ska du veta"  HAHA LOOOVE FULLA FOLK IGEN ;)

Gjorde det pinsammaste också.. jag jobbar själv i garderob och lyckades slarva bort jacklappen!.. Lätt pinsamt.. men min jacka e ju bra ovanlig så den hittades allt igen:)

UNDERBAR DAG; UNDERBART LIV, UNDERBART JOBB!
Så känner jag idag iallafall..
solen skiner jag är glad o det blir mer jobb på kreator idag





En helt vanlig torsdag!

Hej hej det är jag som är Bert och Idag.......
Nä jag skojja bara

Idag är en vanlig Torsdag, egentligen har inget speciellt hänt förutom att jag insåg en timma efter att klockan borde ha ringt att jag uppenbarligen var för trött dagen innan för att sätta på larmet, tog fel buss och råkade hamna ute på Lindholmen istället för Backaplan.. Och jag undrar då, När fan ska jag lära mig den där jävla ön? Jag kör vilse och jag åker vilse..skulle inte förvåna mig om jag kommer gå vilse också!
Hade som tur var inte missat så mycket på halvtimman jag missade, Vi gick igenom hur man kollar hjulinställningar. Sedan kommer dagens andra fråga.. Varför vägrar killar inse att tjejer kan ha rätt ibland också?

Sedan börjar folk att tipsa mig om vad jag ska läsa... Bilmek eller lack? de flesta anser att jag skall läsa bilmek och idag fick jag även höra en kommentar om varför
"Jag tycker du ska välja bilmek....tänk vad sexigt det är att se tjejjer meka under huven!, så ska du ha kortkjol också..ännu bättre"
haha vad jag garva och la till,
"Ja fan när det blir lite varmare drar jag på mig ett linne istället för t-shirtsen också" ;)

Efter lunchen blev Gonzalos mätt så jag fick hans semla... seeeeemla :) jag som letat semlor sen i tisdags utan resultat! Nu jädrar har jag fått min "årets semla" och jag är nöjd mätt och belåten och inte blir det nån fler i år haha!.
Sedan fick vi stå och vänta på bussen i 30minuter på grund av ett bromshaveri... Känner mig trött och sleten och har ingen lust att åka till partille och jobba imorrn,
men what you got to do you got to do right?
Kom hem och hade fått en kommentar som värmde mig lite... börjar änna bli ett tag sen jag fått höra nått liknande, för bara höra grannarnas cepemupp kommentarer känns det som..

haha du är så jäkla go åsa ;) (var bara tvungen att säga det)
HaHa Love Ya fittslev ;)


Lite stolt ändå

Blev änna lite stolt över gårdagen ändå.. Kom in på utbildningen och hade prov efter tre dagar och lyckas hamna bland de bästa i resultatet.. Det var långt ifrån vad jag trodde, och Roy (läraren) kunde visst inte hålla sig o var tvungen att kläcka ur sig inför halva klassen när vi stod o pratade om att alla lär sig olika "Ja så har vi ju en som kom in sent som reserv och blev en av de bästa på provet" Lite lätt pinsamt.. Nu blir jag lagomt mobbad över att vara "lärarens favorit"
haha är ju bara *ironi* men ändå...pinsamt.. är ju inte alls lika van att pilla på själva bilen som alla andra (mitt försvar på att jag faktiskt inte är så bra som han fick det att framstå)

Jag blev änna utmanad

Jag blev utmanad av Bejka

Regler:

1. Länka till den som utmanade dig.
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade

7 sanningar om mig:
1. Längtar otroligt nog hem till Norrland!
2. Har fortfarande aldrig gråtit till en film.
3. Vill lära mig dansa.
4. Använder flitigt mitt csnkort.
5. Har en hemlighet som nästan ingen annan vet om.
6. Gjorde en hårinpackning idag.
7. Trivs rätt bra som singel ändå

Jag utmanar: (vilka fan har blogg då?)
Kusin min Cindy/Elin
Kusin min Nickie
Louise
Robin
Erika
"kusin" Linda
Olle

Fattiglapp

Skit också, gjorde en uträkning på vad jag får över av den nästkommande "lönen"
900kr.. och det ska jag klara mig i sthlm med dessutom.. yeah right.. tur som fan att markus gav mig bröd för ett helt år iaf:)

En fylla i kungälv och tillbaka

Ja igår skulle jag till Orust o se Go Getters, men se där gick jag på en nit.
Lite förkrök hemma med kusinen som titta på. Vi hade skönsång till Singstar och det bara gick inte sluta garva!!
Under denna stund så snöade det en massa! Har nog aldrig sett så här mycket snö i Göteborg jag.
Men sen så ringde Mikael, lite sen på grund av snön.. vi tänkte göra ett försök men när vi kom te kungälv var klockan redan halv 12 och GG började 11.. hade ju fortfarande en bit till att åka, så vi fastna på en alkiskrog i Ytterby, där tänkte vi att drängarna spelar på  fars hatt.. hmm drängarna tänkte jag då.. men sedan blev det till att gå in på 3 kockar för vi var bara allmänt slöa så de hann ju typ stänga på fars hatt eller nåt.


Där kommer vi in o jag inser att det är kungälvs danshak.. jaha jamen fan, jag hade ju faktiskt föredragit Drängarna då *haha*... av nån anledning kom alla raggers som inte kom iväg te orust hit.. Så jag hade nått att fnissa åt när polisongudesen skulle vifta på rumpen till ja, musiken..
Jag lyckades få höra att jag var stark i armbrytning också, killen i fråga antog att jag gymmade och visst det gör jag ju sisådär ibland. men okej jag är uthållig men fan, jag kan ju inte ens lyfta av ett däck.. HAHAHAHA....
Men lite smickrad blev man så klart o där fastna vi innan stängning o tjöta olika tekniker i hur man slåss.. jag som då bara slagits i självförsvar har ju bara ett mål att sikta på! Det tyckte han var lite fel.. men vadå? det har hjälpt mej i alla de situationer jag råkat ut för iaf!

Sedan trodde jag det bar av hemmåt men ikke, det blev efterparty där jag fick en pava vin rakt i handen o folk sa "Drick" hmm.. vadå supa mej under bordet eller? där fick jag lite extas o tjötade teve och ljud med nån dude, fan ungen hade ju både HK och Pioneer o nybyggd lägenhet..  HAHA
Ja sen jävlar dundrade vi hem efter en redigt go kebab o lite ketchupstöld.. insåg att jag var hemma runt halv 6 o damp i säng o vaknade 10 igen o var så satans jävla packad så det var läskigt!!!
men nu sitt ma hen.. solen skiner o jag orkar inte göra ett jävla piss!

I started out with Nothing

Vilken jävla Dag säger jag bara!
O inte var den så vidarrns positiv!
Men idag insåg jag Att Seasick Steve var lite utav en höjdare iallafall!



Rock With Me Baby!

Vilken helg!
Torsdag och Fredagen
Torsdag kväll satte jag mig på tåget och blev sjuk! haha kom till Östersund tidigt på Fredagsmorgonen, solen sken o det var ca 15- grader... min kommentar var *ååh, det är ju varmt* haha. satt o tjötade lite med mormor som för engångsskull var trevlig!, hon blev dock lite besviken på mig som börjat läsa om bilar istället för barn, men va fan?
Sedan åkte jag o morsan ut o handlade, vi letade arbetsbyxor till mig och hittade dessväre en massa så det blev svårt o välja och morsan blev så på hugget så hon plockade fram massa jackor o hela köret.. där stod jag o såg ut som en liten pojke! haha jag nöjde mej med bara brallsen tills vidare, jackan hade ändå varit för kall just nu.

Sedan Mötte vi upp syrran och stefan o pappsen på G3 och tänkte käka men pappa tvärvägrade att äta där för det såg ut som ett *sunkigt alkishäng i en källarlokal* haha hmm? Vi letade oss runt en fredagkväll, blev athena då allt annat var fullt.
Syrran delade med sig om den glada nyheten för familjen som dessvärre faktiskt inte kopplade vad som komma skall *haha* my God!.
Jag blev så satans jävla mätt som proppade i mig mat som att jag aldrig hade sett mat förut (som vanligt nu när jag lever på smältmat hemma) Sedan drog vi "ungdomar" till G3 igen, satte oss och stefan försökte häva mej under bordet men ledvärken som jag fick under dagen höll på att ta kål på mig och den där mättnadskänslan var det värsta jag kännt på länge. det sa helt enkelt Stopp! träffade nån gammal polare till Stefan som hade flyttat till stan för att reda ut sitt liv.. bra pojk!..  sa hej till Sandra och Carita en snabbis sen var jag tamejfan tvungen att åka hem o lägga mej under täcket på grund av den satans värken.. jag drog av nått sms i sängen och totalt däckade tydligen för jag vaknade med mobilen vid fötterna och hade bitit av mig piercingkulan..hmm...

*Åh vad var det där för roligt?*


    Stefan med Mate                            Full och grinig  på Hotellet

 *******************************************

Lördagen 14/2 - Alla hjärtans dag

Ja vad gjorde ni på Alla hjärtans dag? jag hade inte ens en aning om att det var den dagen, hmm men ja vad är det att fira som singel? Jag dega i sängen tills det var dags att göra sig i ordning inför bröllopet. Väl där agerade jag fotograf och det var sånt vackert bröllop.. inte för att jag brukar vara så för bröllop men oj vad vacker hon var, och vädret snön allt de var bara väldigt vackert =)
Maten var en underbar Norrländsk buffé med älg ren o röding..*mumma* så satans gott.. "älska mat" *dregglar som Homer*
Efter middan blev det allmänt najst mingel, dans och en massa supande (för min del då) ;) sen slutade kvällen med att jag satt o störde stefan med mitt hesa sjungande i bilen medans han försökte sova när vi väntade på att få åka hem, jag nästan somnade mot mammas axel mellan stunderna som jag tjötade sönder skallen på dem som satt i bilen.


When To Become One









Får ju inte glömma min extremt snygga parkering som jag faktiskt skäms lite för


*Hon har Blommor i sitt hå-år*

********************************************************


Söndagen 15/2

Vaknade till en början klockan 7 och var jätte nojjig att jag hade tappat kamerans minneskort med alla bröllopsbilder, jag blev nojjig för jag hade tappat mobilen i bilen under natten..ehrm.. men efter en sisådär timma så orkade jag mig upp o leta kortet och det var där så då somnade jag om o vaknade 9 igen. dags att kliva upp. jag var rätt så pigg men ack så bakissslö jag var.. men att jag va inte mådde värre efter öl o vin blandningen!
käkade lite frukost o blev less på att höra mormors J*vla tjat hela morgonen. syrran o stefan kom förbi lite innan tåget skulle gå o skulle prata lite, vi alla gick ut därifrån och pustade ut! fy satan hoppas inte jag blir sån satkärring när jag blir gammal!.
Tåget kom var typ proppfullt men vi hitta en plats i restaurangen o där satt vi!, ja vi skulle ju inte ta nån återställare än. jag stoppa i mig lite värktabletter för värken jag fortfarande hade lite grann och sen jävla kom de där birorna igen! hmm.. Stefan då! 
inom loppet av fem minuter hann stefan säga:
"ja inte ska jag ha nån bira nu på tåget iaf, jag känner inte ens för det....(nån minut går)... Så, vem vill ha bira?"
ja vad gör man på tåget, va var slöa som grisar och tjötade på och klagade på folk som gick förbi i tron om att de inte hörde nått.. sen anlände vi till sköna sthlm o där gjorde syrran tacos.. mumma igen.. trotts att jag o stefan hade tryckt i oss massa mat på tåget också!. jag rullade från anna när det var dags att bege sig iväg te Debaser med Lina!

Nashville Pussy Och Supersuckers På Debaser Sthlm!

Jag o Lina traskar in som två tjötbollar på Debaser, jag blir förvånad över hur mycket folk det var i jämförelse mot Storan i göteborg! det var totalt Slutsålt!.  drog i oss en bira rätt snabbt och Lina ville traska på toa.. där börja jag tjöta me en brud om nått som jag inte har en aning om? kan det vara att jag egentligen stod o sa "ska jag eller ska jag inte gå på toa nu". på något sätt måste jag sagt något bra för helt plötsligt sa hon "ska du följa med bak sen?..vadå bak?... Ja backstage såklart, träffa killarna lite..jaha ja jamen sedär ja det kan ju va lite skojj"
men jag tappa bort henne o tror egentligen jag glömde bort det med.. men lite skojj var det allt, hade vart lite najjs o klå charlie där.. fast.. jag är ju ingen groupie? ;)
Folket var lite tröga på supersuckers här i sthlm också även om folk var lite piggare än i gbg.. Sen blev de röka paus o där la jag märke till Olle som faktiskt ser lika bra ut varje gång;)  Sedan såg jag att Hellacopters och Entombed L-G var på besök i publiken med.. där hamnade jag o röjde lite, vurpade o hela köret = lyckad kväll ;)
Lina blev uppraggad av supersuckers trummis och lovade henne en trummpinne.. yeah right de försvann ju ur våra tankar det med:p
Av nån anledning var Lina väldigt ölglad och kom som en ängel o bara räckte nya ölar i handen på mej hela tiden.. heh vem säger nej till nått sånt?
Kvällen slutade med att Lina tog taxi hem med två dudes från konserten.. ja killarna åkte vidare! så no probs där! jag själv hamnade ända ute i märsta såg på spökprogram o kikade i biltidning o hade lite svårt att sova..
Jag hade altså en riktigt najs helg!






Supersuckers och Nashville Pussy!!!

Vilken kväll!, hade hoppats på mer röj än vad det var..men är det dåligt röjj får man själv göra det bättre;)
Får hoppas det är mer röjj i sthlm om en knapp vecka!
Men det var en en spelning lätt värda sina pengar, folk är dock en aningen osmakliga men vad gör man?
Fick mej en del grejjer både av Nashville och Supersuckers men e en aningen avis på Charlie som tydligen hånglade upp brudarna, om han inte överdrev lite men drack bira me dem gjorde han i alla fall!
och dagens kommentar, vet inte om jag egentligen skall vara stolt över den men vafan??
*Man är ingen rockstar förrän man bangat på Åsa*
Rättande av den meningen,
Om det ändå vore så... men nej det finns då väldigt mycket rockstjärnor där ute, och nej Charlie jag har inte bangat på dem i Hellacopters, fan fick du det ifrån? och nej jag är ingen vante för fan!










Sebastian Tellier - vilken kväll

Äntligen fick man jobb:)
ungefär det mest onödigaste jobbet jag någonsin haft också! men visst gött o tjäna pengar för ingenting.
kom dit halv 7, insläppet var klockan 6 och vi satt i kassan o tjöta me säkerhetsvakten. inte en männska kom innan 8 typ.
jag blev skickad för att sita bakdörrsvakt till "backstage". kom inte en männska där heller på typ en timma så förlåt folk som jag smsbombade! *haha*
klockan 8 kom äntligen Jonas, då tänkte jag wow jag kan tjöta.. nä då blev jag dörrvakt vid lokalentren istället. det var iofs lite mer roligare, få se folket och sådant.. osså kom ju alla dessa backslicks typerna.. och djn satte igång o spela... jag tänkte mest för mej själv "vad fan är detta för skit?" å ja mena innan spelningen såg inte själva sebastian så pigg ut (han mer eller mindre sov) men sen när de drog igång. fan.. de var ju helcoola!. eller asså jag gillar inte musiken men fan han var ju ball.. stod där o teasade med lite striptease på pianot, o smekte den där jävla vinflaskan bra jävla erotiskt! och för att inte tala om mickstativet... nä fan, ball var han! men hör man han på radion e han ingen höjdare... se han live!.. jag var vist så upp i hejsan så jag råkade nog stöta på en av dudesen..
Han -"Hey you see this!, his touching me"
Jag -"yeah i can see that"
Han- "good cause its nice to have one on my side"
Jag - "but...who can blame him?"
Han - "is it true? you mean that?
Jag -  "Well... yeah"
Han - "Oh my.. thank you"

sedan började jag tänka... va fan sa jag? har jag ärligt stött på nån me en sån där kommentar? haha de e ju faktiskt inte ofta Jag är den som flörtar...eller? haha



Den oglamorösa Backstage sidan

sedan blev jag lite less, de har fått ÄNNU hårdare vakter på rockbaren så mitt vipkort fungerade inte igår.. måste visst skriva mitt namn på det med.. segt.. så jag gick vidare o köpte en riktit jävla go burgare på donken.. där vare ju självklart två nördar som skulle spela tuffa o kasta brickan mot taken så all läsk flög åt fanders o de där tre stolarna på sidan där ja de var ju jätte roliga att välta omkull.. suck.. barn..
men iaf burgaren var god o där kom 4 dudes o tyckte jag såg ensam ut o den ena var kåt som ett svin så hans polare bara satt o garva åt han.. men när hans ringsignal faktiskt var volbeat så kunde jag iaf öppna ögena lite.. sen visade det sig att han kände hela donken så han försvann!...

på avenyn kom det en full idiot som försökte nalla min telefon två gånger samtidigt som han trodde att han faktiskt stötte på mej.. IDIOTI!! sen sprang jag till 4an och hoppa på o vad sitter inte där mer än en "svart man" med väldigt röda ögon o bankar lätt på sätet o ber mej komma dit... "I FAN HELLER"
Fan här har jag inte vart ut på en månad och nu var jag ut på avenyn knappt en timma.. så det kan gå!

Good Times to come

Ja, livet det rullar verkligen på! det där med att bli singel var nog det bästa som kunde hända mej *haha*
Gårddagen var verkligen en dag med trefaldig lycka, jag vaknar på morgonen hade ingen lust att gå till skolan men går ändå, dock kom aldrig vagnen så efter nästan 15 minuter ute i kylan så gick jag hem igen. hann se ett avsnitt av myfamily och sen somnade jag i soffan.
Sedan vid 11 kom chefen för saneringsföretaget och hyresvärden och prisbesiktade målningen och sådant. Vi satt o tjötade lite kom fram till att jag borde i alla fall få ut nån femhundring av sakerna som gick sönder. känns bra.. sedan satt vi o tjötade hemsidor, piercingar och hur det känns att kyssa nån med piercing.. hmm ja vad säger ni? nått att klaga på eller?
Sedan helt plötsligt så undra han om jag kunde jobba på sidan av skolan på dagtid, jamen visst svara jag. så sen erbjöd ha mig jobb som sanerare om han behöver lite extra ibland. Sedan var jag tvungen att rusa iväg till skolan och där blev jag lite mobbad för jag sa att jag hade sovit dåligt.. ja vilka associationer fick jag då? men nej jag sov faktiskt ensam!, sov bara lite dåligt på grund av ett samtal innan läggdags som jag tyckte var lite jobbigt.
Jag tröttna på skolan och fick sms av markus... han ville kika förbi:)
så jag änna gick i pausen och drog hem och där hemma fick jag se ett kuvert från lernia !?

Jag kom in som reserv på en fordonsutbildning här! det var änna snabba puckar.. en dag på mig att bestämma mig och ja jädrar, Nu har jag ju faktiskt vantrivts på lärarutbildningen så nu jävlar byter jag inriktning:)

Sedan satt jag o tjöta med min systeryster lite och fick veta ett chockartat besked som jag inte får tala om ännu.. inte meningen att jag skulle få veta än heller men råkade lista ut *haha* men fan!!  Underbar dag!
Å markus e alltid lika trevligt att få träffa, sen kom cindy och nettan förbi med en pava vin *mumma vad gott det var då*

Så det var helt klart en riktigt lyckad dag!
Nu är det onsdag och jag börjar på den nya utbildningen imorrn, lite läskigt o komma som ny in i en klass men vafan lite ska man leva också! och nu har jag och Kusin gymmat och jag känner mig riktigt duktig! *klappar mig på huvudet*
Sedan bär det väl av te adde som tjötar om att jag måste gå dit o kika på hans nya möblering.. ja, har ju inget att plugga idag så why not?








Ännu en helg har gått

ja tiden den går bra snabbt altså!.. det är inte riktigt kul att den gör det..
snart sitter vi där på hemmet o måste ha hjälp me att klä på oss o få i oss dagens föda!. Inte fullt så frestande faktiskt.
Jag har insett att desto mindre man gör desto slöare blir man, jag har inte gjort mer än att ha tränat och pluggat o sett på film denna vecka... har iofs vart rätt trevligt, men rätt irriterad har jag varit också när man aldrig får en tid för sig själv då grannen har varit hemlös nu under nån vecka (längtar till imorrn, då fan e det över) folk tror ju snart att vi är tillsammans o grejjer "hemsk hemsk tanke" *skakar bort bilden från mitt huvud*


Blev riktigt jävla pruttfull o överkåt igår också, diet och alkohol passar inte ihop.. slog ju till efter två biror o jag kunde knappt stå på benen.. sparkade benet i soffan o lyckades få ett blåmärke som visade sig på mindre en en hundra delssekund.. satte ett popcorn i halsen så jag hostade tills jag fick hicka.. väldigt sexigt... not!


Drog vidare till kineskrogen där tydligen Xet satt och han rusade ut och kallade oss alkisar med världens storflin.. av nån udda anledning tror jag han blev glad? ja där satt han o tog på brudens ben för att senare lirka dit mej när han sitter ensam o säger "Jag har ingen tjej jag är så fri som man kan bli... o sen kom den där skiten om bångar o jointar o bla bla bla" Varför? nått du vill bevisa för mej lr? nä sån skit e bara en massa misslyckade tönterier i mina ögon!
Nä lika bra o resa sig o gå därifrån!. å vad var det där med att hålla om mej hårt som satan prata pistoler i örat på mej och nästintill talla mej på tuttarna?.. inte med mening sa han nu då.. men WTF? Nä jag klarar mig nog själv, Pricka bollar finns i mina reflexer!


Erika han inte med till kungälv så blev bara jag o mikael, jag full som en kratta kom dit fick en puss av en dude på pannan *ujuj* mikael sa han kallades för pelikanen och han kunde förstå att det var just han som gjorde det med!.. annars var det rätt lite folk där, folk stänger bara in sig på vintern.. trist de!. efter 10 minuter där ringer adde o de enda jag hör är "slagsmål.....Bar..." sedan får jag sms av elin "om fajjt som jag fatta noll om" adde ringer igen o jag hör nada, ringer upp elin o jag fattar fortfarande nada.. varför ska folk slåss när jag går för? ;)
men iaf så vi åkte hem rätt tidigt.. så fullt lyckad kväll var det inte men däremellan var den ändå

**************


I Veckan hann jag även äntligen träffa Linn igen:) vi tog en fika på cigarren och hade det yber trevligt med filtar på ute i kylan under ett par filtar.. hmm jag som skall vara norrlänning hade mest filtar på mej *hihi*
Två polare till henne kom joinade oss och vi hade ett riktigt sex and the city girl talk.. å vad är det med mig och vara så på läst när det gäller sexleksaker? hmm, av nån anledning tyckte de att jag fick vara Samantha av de fyra också! Jag som e så oskuldsfull? ;)
Men riktigt trevligt iaf, värt att missa gymmet för detta mys iaf.. ögonblick som dessa gör livet värt att leva!




                                                            

suck....

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
'Cause you've started something
Oh, can't you see?
That ever since we met
You've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

It doesn't matter where you go or what you do
I want to spend each moment of the day with you
Oh, look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

You stopped and smiled at me
And asked if I'd care to dance
I fell into your open arms
And I didn't stand a chance
Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together, honey,
I don't care 'Cause you've started something
Oh, can't you see?
That ever since we met
You've had a hold on me
No matter what you do
I only want to be with you

Now hear me tell you
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together, honey,
I don't care 'Cause you've started something
Oh, can't you see?
That ever since we met You've had a hold on me

No matter what you do
I only want to be with you
I said no matter,
no matter what you do
I only want to be with you

RSS 2.0