Itchy Feelings

Jaha.. fastnar i mina irriterat gnagande tankar igen...
Jag fattar liksom inte.. det känns som att jag befinner mig under en riktig Deja Vu fast i en annan del av landet.
Allt det där som jag kämpat för att komma ifrån, försökt sålla på folk för att slippa skiten.. nu är alla omkring mig igen!
Okej visst, Alkoholen räknas också dit men jag tror inte att den har samma begärsskänsla.. eller altså jag tror inte att jag skulle gå ut o slå sönder bilar och robba allt jag få tag i bara för att få alkohol... Tror inte jag börjar robba av vänner för att få det heller... Tror inte att jag skulle börja ljuga för alla andra på grund av det heller.. Och jag skulle verkligen inte låta alkoholen ta över mitt liv så att jag stänger alla andra ute, sluta jobba och sluta umgås... alkoholen är liksom annorlunda på något litet konstigt vis..
Det är liksom gott, likörer, drinkar, alla dessa öl och cider sorter! Jag vet inte om den där skiten är god, jag vill inte testa för jag vill inte bli ett sånt där svikande dregg som inte kommer ihåg ett skit.. visst alla behöver inte bli sån och det har inte gått sådär långt än.. men det är min bild av det hela, ja visst fan blir jag förbannad när jag ser och hör vad ni har börjat med.. Men ingen verkar vilja förstå varför jag blir förbannad.. det sårar mej faktiskt väldigt mycket när folk som stått på min sida går över till den andra för att "de nu har nya erfarenheter" okej det skiter jag egentligen i, men jag är bara så jävla rädd.. vad kommer hända med er i framtiden? kommer det gå nedåt eller uppåt?

Jag vet EN av mina gamla vänner som satt långt ned i skiten som har kommit upp! Jag är stolt över honom! Jag hoppas du vet att jag funnits där för dig hela tiden...  under 3 år var han helt borta och jag gick och gruvade mig.. sitter han inne, har han tatt överdos.. vad fan har hänt!.. han kom som tur var tillbaka.. helt pltösligt tog han kontakt från ett helt nytt nr. för att sedan försvinna igen.. för att sedan komma tillbaka 2 år senare igen!. bosatt i en helt annan del av landet med drömmar, vänner och mål..
jag hoppas verkligen inte du faller tillbaka! jag är stolt över dig skall du veta!
Men ni andra.. Folk med bra uppväxt vad fan skall ni gå o gräva ned er för? finns det inte annat här i livet som kan göra det värt att leva? Jag vet att det är lugnt än så länge men det gör inte att jag slutar oroa mej för vad som kan hända.
Jag vill inte uppleva den där delen av mitt liv Igen. Vet inte riktigt vad jag ska göra, min röst hörs inte ska jag då backa och gå undan?

Sex Drugs And Rock n´Roll

Nu har jag tamejfan vart nykter i en vecka och någon dag:) Jag kan glatt meddela att jag Är ingen alkis, Jag bara gillar att leva The Rock n´Roll style med "Sex drugs and rock n´ roll" fast bara alkoholen o nikotinet som drog iofs;) *hihi*
Nä en nykter vecka behövdes verkligen, jamena det tog visst en hel del på kroppen när man har skojj. Tillslut blev jag bara så trött så det hela inte ens var skojj. Jag tog mig en nykter vecka med massa plugg och när plugget var klart så Tittade jag på film, både ensam och med folk... *drömmer mig bort lite, älskar verkligen film*
Det har väl blitt en sisådär 7 stycken under helgen i alla fall och energin kom tillbaka rätt snabbt. Jag mena även om jag inte blir så bakis så var känslan av att vakna när ja ville utan en droppe alkohol i kroppen ganska gudomlig (för tillfället).

Jag är väldigt lycklig över att Cindy har traskat hit två dar i rad också, har kännts jävligt cp o inte ha någon kontakt med en av de bättre vännerna jag haft liksom..

NY OMGÅNG PÅ PEDDAN
KALABALIK PÅ KURSSTARTEN, Hur kommer resten urarta sig?
Igår började jag änna en ny kurs på skolan också! vi var visst många från en gammal klass som började samma kurs, det var ju lite smått roligt sådär:) men ack vilken flummig dag. Det började med att alla gick och funderade på om vi verkligen skulle behöva hela tiden mellan 10-16 för en kursintroduktion... det brukar ju faktiskt inte ta så lååång tid att introducera en kurs. men oj så fel vi hade!. Tanten står där och babblar om allt vi skall göra, sen ger hon oss vårt nya schema som tydligen var helt annorlunda i jämförelse med det som låg ute på nätet redan. När vi hade fått schemat som även kallades "kalenderariet" för att vara lite finar och mer akademiskt *bwäh*
ja då insåg vi att hon hade skrivit ut det helt åt fanders, det började med rätt vecka men på baksidan var det tre veckor senare och vissa veckor saknades helt och ja, det blev lite struligt i alla fall.. sedan skulle hon ju självklart berätta dag för dag och lektion för lektion *gäspa* och hon vägrade ju dela upp oss i klasser förrän på slutet så man var ju tvungen att sitta kvar!
Hon hade delat upp oss i bokstavsordning med 30 pers i varje klass. ah visst det lät väl bra förutom att hon hade glömt ungefär 7 stycken och när de sa ifrån så var det en massa andra dagisbarn som ville byta klasser.
Tillslut ställde hon sig där framme och sa "nä ni får fixa era egna klasser" å sejtan vilket kalabalik det blev,90 pers och  alla vrålade "jag ska va i B jag ska va där, (o sen kom vi då) VI 16 SKALL VARA I B" haha.. oh my säger jag bara, på rasten var vi i chocktillstånd allihopa. adrenalinet pumpades. Hemligheten var ju att Bklassen får en timmas sovmorron varje gång;) och vi hamnade där, sedan delades vi upp i basgrupper och från att knappt sett någon annan kille på skolan förutom Anders så hamnade jag ensam tjej med 4 killar i basgruppen *haha* "ja ser man där där har vi en killgrupp....eller ja nästan iaf"

ÄR JAG APAN?
Vi hade aldrig sett killarna förut då de har läst en helt annan ordning än vad vi gjort, men självklart var ju jag ändå kändis där:S "dig känner ju jag igen i allafall" Jag fattar inte? när då? jag har ju knappt vart på skolan!!! Alla känner apan, apan känner ingen så känner jag ganska ofta nu!

Men Nu sitter jag här och funderar på om jag kan lyckas få bostadsbridrag eller ej. Hur mycket kommer jag tjäna i år liksom?
blire nått sommarjobb, gaah vart kommer jag bo i sommar? Sthlm Gbg eller Åre/östersund? börjar tycka det är lite jobbigt att inte veta jämt.

Six pack of Beer

Jaha då har det liksom gått en hel vecka sedan jag kom ned till Götet igen.
Det har varit både hektiskt men lugnt, mycket fylla, lite lastbilsåkning tur och retur till Tibro, och mycket ilska .. varför vet jag inte riktigt men helgen avslutades bra med en spelning på Henriskberg. Började förkröka med två dudes på Kinakrogen(alkiskrogen?), hade allmänt trevligt tjötade i mängder sen fick jag springa för att åka in till stan och möta upp Anders, sedan drog vi till Kellys där självklart em gubbe skulle tjöta med mig, vilket tydligen fascinerade Anders lite haha.. sedan drog vi vidare och Vi kom tyvärr försent till Körsbärsfetterna och det andra bandet sög (enligt mig då, sån satans kängpunk) men det sista var änna nästan riktiga höjdare. De dög bra i alla fall. och vilka hetingar på stället, det bara vimlade!
Anders var med också vilket alltid är lika kul de få gånger han följer med. han höll lite tyst om att det ena bandet var kängpunk för att jag skulle följa med..Sicken Jevel.. men men inget jag ångrar som sagt.
Han stod där o tjöta med en snajjsig dude som tydligen hade vällt ut min öl medans jag var o hoppade i publiken.
han insisterade om att han skulle köpa en ny vilket jag tyckte var onödigt med tanke på att ölen innan var gratis den med.
men jaja han gick ändå.. sedan kom en annan dude som också såg lite allmänt redigt trevlig o snacka med anders, denna dude var ungefär lika dansglad som mig, mja nästan lite värre för han ville typ dansa pardans och där backade jag lite med tanke på att jag inte kan dansa... Senare när de hade gått kläcker Anders ur sig att Det var sångaren från troublemakers och roddaren till bandet med.
Så nu har jag altså blitt bjuden på bira av roddarn och dansat me sångarn, och sen innan blitt bjuden på sprit och fixat ragg åt gitarristen.. HAHA!!!. och blåögd som jag är så märker jag aldrig nånting;)

Men iallafall dagen var najjs. en kebab och 6 biror utan o betala ett skit!
Sedan gick jag och skulle på efterfest hos grannen, fimpade mig själv i ögat, och däckade i soffan!

Men nu är vädret jätte piss grått och dassigt och här sitter jag och måste plugga inför imorrn!
Take care Mates!


Nightswitch och en Markus

''
Johan? Anders och Michael


Alkisligan på Kinakrogen


Rockband på ps3an hos Niklas


I lastbilen

Bara massa regn och rusk


Trust no one but youre self


Ja, hur mår jag egentligen?
Jag vettefan... jag spräckte min tänkta vita månad efter 3,5 dagar och har snetänt på båda fyllorna.
Igår pallade jag inte mer och bröt ihop när de började spela Cash-Hurt och pink Floyd och andra helt otroliga låtar som bara fick mig att bryta ihop. Av någon anledning var det Dadda som kom upp i skallen på mig och jag helt klart och tydligt bröt ihop! jag bara grät och grät och grät.

Varför ska alltid de bra människorna tas från våra hjärtan?
Jag har skrivit det förr men det kan inte skrivas för ofta
R.I.P
Daniel





Beat me sensless

Jag är full jag är hatisk och jag har rent utsagt jävligt tråkigt!

Hyperaktiv

Jaha, ja jag har inte sove något som direkt går att räkna inatt på grund av tre timmars försening och en proppfull sittplatskupe på tåget. hade sån satans rövsmärta så Ryssen bredvid mig började garva och trodde jag hade gjort någe annat. det var visst så roligt så jag verkligen hörde hur han pratade om mej med nån ryss i telefon. Även om jag inte kan ryska så hörde jag verkligen hur han härmade mej "fan vad jag har ont i röven" fast på ryska haha!

Ja men iaf, så var det riktigt trist o komma hem, hade inte för mig att det var så här sketet, men jag har iaf köpt en ny sop och mopp så typ imorrn då jävlar skall det blir lite renare :)

men eftersom dagen var så ensam (förutom på tåget) och bara bestod av pluggerier och handla mat, där jag iofs såg en heting me polisonger som jag tyvärr blev besviken på för han hade visst en tjej. blä.

men fortfarande till saken, nu är jag riktigt pigg och det spritter i benen som två grisar som drar åt olika håll. kan iofs bero på all den energidryck jag drack för attjag var trött när jag skulle plugga.
men så ere och nu är jag nervös inför imorgon!!!

Nytt År Nya Möjligheter


Ja då har ännu ett år gått och tiden har gått så förjävla fort så det jag gjorde för 1 år sedan känns som igår.
Jag sitter nu här i Undersåker, min sista dag hemma. Ikväll bär det av till Göteborg igen.
Det känns helt okej fast jag inte har någon större lust. Två tentor i övermorgon som jag inte pluggat ett skit till. Känns inte allt för välkomnande. Osså måste jag ta tag i det där med branden, känns inte heller så jätte roligt faktiskt.
På samma gång hade jag tänkt att jag skulle ha en vit månad nu under januari eftersom jag var oplanerad!
yeah right,
Har jag  varenda helg planerad redan nu eller? Ja jag tror nästan det! Men vad gör man inte för musiken?

Men jag har bestämt mig, jag ska tamejfan börja på en buggkurs! var ju inte så jävla dyrt, dock missar jag 2 ggr som jag vet redan nu och det känns ju mindre skojj. Får se hur det blir med det.

*****


Tiden här uppe har vart riktigt bra, hann inte träffa riktigt alla som jag hade hoppats på och att det skulle komma upp komplikationer mellan mig och en av de bästa brudarna som finns trodde jag inte, men det har nog rett ut sig nu :)
Tjejjer borde lära sig att inte tjaffsa så mycket, Lev Livet Och ha Kul!, det är för kort för att inte ha det bra!
Träffade massa Flexare och jag saknar stället och folket så jävla mycket, Pulka blev det hela två gånger dock inte med tillräckligt med folk för att idiotåka tåg, men det räckte till så jag slog mig illa där an!
Julen var mys men med en massa tjafs som vanligt, Juldagen var dessväre inte lika trevlig med en Hästolycka som ledde till döden med ett avslutande skämt från xet och andra vänner där nere som fick mig att helt bryta ihop.Träffade Micke på ett fik och insåg att jag har vart med om alldeles för mycket just nu, dessvärre väldigt mycket dåligt.
Brand, död, bråk och andra tjaffserier, tappa nycklar, stalkers, sjukdomar hit o dit, You name it!
De flesta jag pratar med säger hela tiden "ta det lugnt", och jo jag känner att det behövs, för fan vad jag har varit sleten nu på senaste, sovit ändå till 12 varenda dag dessutom! Därav min uttänkta vita månad som aldrig kommer bli av. HAHA
men jag kan ju iallafall försöka eller hur?
***
Nytt År Nya Möjligheter
Nu får vi se vad som händer med den framtida tiden
Jag Önskar er alla en underbar tid
Det är vi nog alla värda













RSS 2.0