Stuck in a moment You can´t get out of

.................... Så känner jag mig just nu, Vet inte varför. och det är nog ungefär första gången jag sitter för mig själv o gråter utan anledning på 2.5 år! känns så läskigt att en snubbe jag träffa på krogen för ca 2 år sen faktiskt verkar ha rätt..
"hur länge var ni tillsamman?
i 4.5 år
"oj det var länge, men ja då kommer du behöva tid för dig själv minst halva den tiden"
hah jasså?

heh ja... det verkar som så iaf, eller jag vet inte. Jag är fortfarande livrädd, jag vill verkligen inte ha ett liv som jag hade då. och hur många killar är det inte som inte beteer sig som skit där ute?
Å jag vill ha min frihet, jag vill inte mista den... Jag vill kunna låta disken stå o ruttna ända tills jag själv tycker att det är äckligt för det är ju ändå bara min disk liksom. Å jag kan gå på vilken spelning jag vill utan att bli smutskastad för att vara idiot... underbart liv att vara ensam =) fast nu när orken faktiskt börjar försvinna, JA ni läste rätt.. Åsa a.ka. jag börjar bli förjävla sleten o förjävla trist e det... försöker sköta jobbet i första hand som jag alltid har gjort men har ju alltid haft den där olidliga överskottsenergin, men nu finns den inte riktigt på samma sätt... Men att sitta hemma i soffan ensam är fortfarande rätt trist, förjävla skönt men otroligt trist...

Fast Tjejer e ju faktiskt inte så jävla mkt bättre. å vad jag svär men ja förlåt så blir det ibland.
Men tjejer jag förstår inte, jag undrar vilket släkte jag kommer ifrån egentligen.. Sånna backstabbers hur vet man från ett första ögonblick att dom är en sådan?  ja inte vet jag med tanke på att jag går in med insikt att de flesta är bra!

Å att man kan ljuga ihop nått o sen hata en person för det,  a.ka me... jag förstår inte, hur orkar man?
Men sen kan jag inte påstå att jag är bättre själv för vad jag gjorde i helgen, men jag säger fortfarande till mitt försvar... det var inte jag som börja, jag sa nej och han övertala mig!... o niten ja den skäms jag för men det behövdes...

å idag! sur för att jag bara frågade mannen i förhållandet ffs jag känner inte ens kvinnan.. suck vad är det med folk? kan man inte bara få ha kul här i världen?

Ja uppenbarligen du person som orkar läsa förstår väl att mitt psyke inte är det allra bästa just nu o jag hatar det, hoppas det inte blir värre än så här bara, jag trodde faktiskt inte det märktes tills jocke på jobbet sa Heeey.....fan hur är det egentligen? du ser inte alls lika glad ut som du brukar"
o ändå kände jag mig glad just då.. fuck it, jävla pms höstvädersfitttankar eller nått, jag hoppas iaf att det är lika vackert väder på fredag som det varit nu under veckan så att jag kan ta katterna o kameran på en tripp ut i bergsjöskogarna, det var ändå flera år sen o det är vackert som satan... tror jag behöver det.

Men annars så gör jag som jag alltid gjort... BIT IHOP AND KEEP IT TOGETHER


humf...





Jag hade behövt bli dumpad hårt o förjävligt igen så att jag kan se skönheten med livet igen.

RSS 2.0