Beefalo

Ja det blev då en fredag på Beefalo i Åre.. så nu har jag vart där även en fredag o det funkade faktiskt fint :)
Drog hem NilsJohan o hade lite förkröksfilmkväll.. såg Hot Rod som jag varmt kan rekommendera om man gillar sånna där  nördfilmer.
Sen satte vi på Trainspotting oh hell yeah tredje gången jag såg den nu o damn han blir bara hetare o hetare, det är ju bättre än en porno på långa vägar! o den accenten, damn skottland snart kommer jag.. i have to!

så väl inne på Beefalo pimplade vi lite bira o Räkan kom o grabba tag i min axel/arm precis vid spruthålet o där vrålade jag igen! aaaah (hände på arbetsdagen med fast av en granne)
Jag började få lite fläschbäcks o koppla ihop räkan med den sista duden jag tyckte var damnhot förra helgen.. o insåg ganska snart.. oops.. jag som var emot o tycka han var het när jag var lite för alla andra tyckte det... men nu har han ju rockerstyle jue! farligt..

Men så gick Nilsjohan på dass o då såg jag väl ensam o lättraggat ut så ett par norrmänn började ragga upp mej.. visst han var faktiskt rätt najs, lite väl waisted bara..sen började jag tjöta med hela gänget trotts att jag fatta noll av vad de sa... så började en annan att flörta med mej också.. så ja där satt jag me 2 snubbar som båda ville ha mej o såg sotis ut på varann om jag prata me den ene.. haha skum känsla! :P

men sen så vart samtalet..
"följ med mej på hotellet jag e ensam där inatt...
"nämen om jag e här imorrn med så ses vi då?
"nä imorrn sover jag inte ensam på rummet
"men jag vill till trondheim vi kan ses där?
"nä där e det offlimit!
"höh? what why? är du förlovad?
"ja eller ja jag e gift
"BASTARD"

Men kvällen blev gratis iaf, mitt kort var tomt så jag låna pengar av nils johan, vakten tog hand om min öl medans jag gick ut en stund å jag kom in o fick veta att en snubbe hade vält omkull min öl  o där låg en hel hundring som förlåt.. ååh va snällt.. så det var bara till att betala tillbaka o köpa en till ;)

blev erbjuden jobb med.. men vi insåg rätt snart att jag har ju ingen riktigt väktar utbildning så det sket sej.. damn... fan vakten e bra förjävla trevlig altså:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0